Vaihdot ja Palautukset

Chloe’s-verkkokaupassa haluamme tarjota parhaan hiustenpidennys-nettikauppa kokemuksen, näin ollen, tarjoamme asiakkaillemme reilut palautus- ja vaihto-oikeudet.

Palautusoikeus

Voit palauttaa pidennykset meille 14 päivän kuluessa tilauksen vastaanottamisesta. Ota ensiksi yhteyttä sähköpostitse, jonka jälkeen saat lisäohjeita. Huomioithan, että hiustenpidennykset on palautettava alkuperäisessä pakkauksessaan avaamattomana. Laita mukaan myös lähetyksessä tullut lasku. Paketin vastaanotettuamme tarkistamme tuotteet. Huomioithan, että rahat saa takaisin vain siinä tapauksessa, että pakkausta ei ole avattu.  

Vaihto-oikeus

Voit vaihtaa tuotteen 14 päivän sisällä siitä, kun vastaanotit sen. Vaihto uuteen tuotteeseen on mahdollinen vain, mikäli pakkaus on avaamaton, eikä turvasinettiä ole rikottu.

Jos haluat vaihtaa pidennykset uusiin, sinun on aina otettava ensiksi yhteyttä meihin, jotta saat lisäohjeita. Liikkeemme osoite on eri kuin palautusosoite. Huomiothan, että mikäli palautat tuotteet ottamatta ensiksi yhteyttä meihin, paketti lähetetään takaisin sinulle.

Palautukset

 Mikäli sinä haluat palauttaa tuotteen tulee sinun olla yhteydessä meidän asiakaspalveluun ennen kuin teet palautuksen.

Vaihtotapauksissa Chloe’s maksaa uuden vaihtotuotteen postikulut.

Rahojen palautus

Palautamme rahat alkuperäistä maksutapaa käyttäen 30 päivän sisällä siitä kun olemme vastaanottaneet ja tarkistaneet tuotteet.

Muut tiedot koskien palautuksia ja vaihtoja

Voit vaihtaa tuotteen tai palauttaa 14 päivän sisällä siitä, kun vastaanotit sen. Ota ensiksi yhteyttä sähköpostitse, jonka jälkeen saat lisäohjeita. Huomioithan, että hiustenpidennykset on palautettava alkuperäisessä pakkauksessaan avaamattomana. Laita mukaan myös lähetyksessä tullut lasku. Paketin vastaanotettuamme tarkistamme tuotteet. Huomioithan, että rahat saa takaisin vain siinä tapauksessa, että pakkausta ei ole avattu. 

Chloe’s on rekisteröity Ruotsissa, mutta kiistoissa noudatamme asiakkaidemme kotimaan kuluttajansuojalainsäädäntöä, kuluttaja tukiryhmittymiä sekä kuluttajansuojavirastoja.

Chloe's kiistää kaiken vastuun hiustenpidennyksistä mikäli hiukset värjätään tai valkaistaan koska emme voi taata lopputulosta.