Toimitus

Tilauksenne prosessointi kestää 1-2 työpäivää toimitustavasta riippumatta ja tuotteet postitamme arkipäivinä (ma-pe). Eli jos esimerkiksi tilaat tuotteen maanantaina, lähetämme sen joko tiistaina tai keskiviikkona sinulle.

Kaikki paketit toimitetaan suomen postilla, joten toimitusaika on noin 2-4 päivää. 

Yritämme tarjota parasta laatua kilpailukykyiseen hintaan minkä takia joudumme veloittamaan pienen summan jokaisesta paketista jota et hae postista. Ymmärrättehän että joudumme tämän takia vain takaamaan postitus kulumme. Siksi voimme tarjota asiakkaillemme parasta mahdollista palvelua kilpailukykyiseen hintaan. Tällä hetkellä veloitamme 19.90€ jokaisesta noutamattomasta paketista.

Jos olet epävarma minkä hiusvärin valitsisit voit olla yhteydessä asiakaspalveluumme ennen ensimmäistä tilausta niin autamme sinua valinnassasi. Jos väri tämän jälkeen kuitenkin on väärä niin saat ilmaisen palautuksen. Jos et ole ottanut yhteyttä asiakaspalveluumme ennen tilaustasi emme voi tarjota ilmaista palautusta ja joudut maksamaan palautuksen itse. Voit lähettää meille kuvan hiuksistasi päivänvalossa jonka perusteella voimme auttaa sinua valinnassa. Ota kuva siis ilman salamaa luonnonvalossa.

Ole yhteydessä asiakaspalveluumme jos tarvitset apua. Me autamme mielellämme.