Chloe's

Myy omaa brändiä kampaajille ja yksityishenkilöille 11 maassa ja 9 eri kielellä. Tarjoamme myös asiakkaillemme hiustuotteita, muotoiluvälineitä ja muita laadukkaita tuotemerkkejä kuten RahuaLess is MoreGHD ym

Chloe’s

On pohjoismainen korkealaatuisten hiustenpidennysten, ja niihin liittyvien tuotteiden brändi. Meillä on laaja valikoima pidennysmenetelmiä, pituuksia ja värejä. Chloe’s hiustenpidennykset täyttävät korkeimmat laatuvaatimukset, ja myymme vain ja ainoastaan 100% aitoja pidennyksiä. Pyrimme aina pysymään askeleen edellä pysyäkseen mukana uusimmissa trendeissä.

Tausta

Kolme kaverusta joilla on pitkä kokemus pidennyksistä ja nettikaupan pyörittämisestä perusti brändin 2014. Tartuimme tilaisuuteen, sillä huomasimme että kilpailijoilla on paljon ilmaa pidennysten hinnoissa. Tehokkaan organisaation, parhaiden toimittajien ja kumppaneiden avulla pystymme takaamaan markkinoiden parhainta laatua erittäin kilpailukykyiseen hintaan. Huomaa myös että meidän paketit usein sisältävät enemmän hiusta grammoissa kuin mitä yleensä myydään :). Useimmat kilpailijat eivät voi tarjota asiakkailleen maksutonta kuljetusta ja palautusta (yli 49€), mutta voimme tehdä sen, koska suurin osa asiakkaistamme ovat erittäin tyytyväisiä tuotteisiimme. Jos et ole vielä kokeillut pidennyksiämme, suosittelemme että kokeilet :)


Visiomme on olla Euroopan paras hiustenpidennysten brändi ja toimittaja. Jos sinulla on kysyttävää, älä epäröi ottaa yhteyttä meihin!