Tangle Teezer Full Paddle

Ei yhtään tuotearvostelua

19,99 €
Compact Styler kulkee mukana pitäen hiuksesi pehmeinä, kiiltävinä ja takuttomina. Se on kooltaan pienempi, joten se kulkee helposti aina mukana.
Loppu
Arvioitu toimitusaika 3-4 viikkoa
kpl

Tuotekuvaus

Tangle Teezer Compact Styler harja liukuu helposti märkien, heikkojen, vahvojen ja värikäsiteltyjen hiusten läpi ilman nykimistä tai vetämistä. Harja sopii kaikille hiustyypeille, ja on ehdoton niille jotka käyttävät hiuslisäkkeitä tai hiusjatkoja. Tangle Teezer Compact Styler harjaa voit kuljettaa hyvin mukana vaikka käsilaukussa tai treenikassissa, sillä siinä on irroitettava suoja harjaksille. Suojuksen ansiosta harjakset pysyvät ennallaan eivätkä mene rikki. Compact Styler harja on kooltaan hieman muita Tangle Teezer harjoja pienempi, joten se ei vie myöskään laukussa paljon tilaa.

Kysymykset ja Vastaukset

Mikä on tuotteiden toimitusaika?

Kaikkiin yli 99€ tilauksiin sisältyy ILMAINEN toimitus. Tilausten käsittely kestää 24-48 tuntia. Saat ilmoituksen, kunhan olemme käsitelleet tilauksesi ja lähettäneet sen. Toimitus kaikkiin Euroopan maihin kestää 4-6 päivää, mutta Euroopan ulkopuolella oleviin maihin toimitus kestää 1-2 viikkoa riippuen kohdemaasta.

Millainen vaihto-oikeus ja palautusoikeus tuotteilla on?

Voit vaihtaa tai palauttaa tuotteen 14 päivän sisällä siitä, kun vastaanotit sen. HUOM! Vaihto uuteen tuotteeseen ja palautus on mahdollinen vain, mikäli pakkaus on avaamaton, eikä turvasinettiä ole rikottu.

Tangle Teezer

Tangle Teezer on kuuluisan hiusten värjääjän Shaun P:n hengentuote. 30 vuotta ammattimaisella hiustenhoitoalalla olleen Shaun P:n mukaan Tangle Teezerillä saa parempia tuloksia kuin millään muulla markkinoilla olevilla tuotteilla.
Tangle Teezer Full Paddle
19,99 €
Compact Styler kulkee mukana pitäen hiuksesi pehmeinä, kiiltävinä ja takuttomina. Se on kooltaan pienempi, joten se kulkee helposti aina mukana.
Loppu
Arvioitu toimitusaika 3-4 viikkoa
kpl

Write Your Own Review

You're reviewing: Tangle Teezer Full Paddle

How do you rate this product? *

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Quality

Tägitä kuvasi #chloeshairspo instagramissa.

Haluatko 10% alennuksen ostoksestasi?
Saat alennuskoodin sähköpostiisi
Kuponki (voimassa 24h)::