Sopimusehdot

Takuu

Kaikilla Chloes.fi -verkkokaupan tuotteilla on takuu. Takuuaikana korvaamme asiakasta mikäli tuotteessa on valmistusvirhe.

Ennen korvauksen maksamista meille on annettava mahdollisuus tarkistaa tuote. Chloes.fi -verkkokaupalla on viimeinen sana, jos jokin uusi tuote tai palautus annetaan.

Palautusoikeus

Voit palauttaa pidennykset meille 14 päivän kuluessa tilauksen vastaanottamisesta. Ota ensiksi yhteyttä sähköpostitse, jonka jälkeen saat lisäohjeita. Huomioithan, että hiustenpidennykset on palautettava alkuperäisessä pakkauksessaan avaamattomana. Laita mukaan myös lähetyksessä tullut lasku. Paketin vastaanotettuamme tarkistamme tuotteet. Huomioithan, että rahat saa takaisin vain siinä tapauksessa, että pakkausta ei ole avattu.  

Postikulut

Meillä on aina ilmainen palautus, joten kun sinä lähetät tuotteen takaisin meille oli syy mikä tahansa niin me maksamme kaikki postikulut. Pyydämme kuitenkin että sinä olet asiakaspalveluun yhteydessä ennen kuin teet palautuksen. 

Noutamattomat tilaukset

Mikäli asiakas ei nouda pakettia postista veloitamme 19.90€.

Tietosuoja

Chloe’s toimii kaikkien kansallisten tietosuoja lakien mukaisesti niissä maissa joissa Chloella on toimintaa. Te asiakkaana hyväksytte että teistä tallennetaan tietoja kun te teette tilauksen, mutta teillä on myös oikeus ottaa osaa kaikkeen teistä tallennettuun tietoon. 

Rahojen palautus

Palautamme rahat alkuperäistä maksutapaa käyttäen 30 päivän sisällä siitä kun olemme vastaanottaneet ja tarkistaneet tuotteet.

Muut tiedot koskien Palautuksia ja Vaihtoja

Voit vaihtaa tuotteen tai palauttaa 14 päivän sisällä siitä, kun vastaanotit sen. Ota ensiksi yhteyttä sähköpostitse, jonka jälkeen saat lisäohjeita. Huomioithan, että hiustenpidennykset on palautettava alkuperäisessä pakkauksessaan avaamattomana. Laita mukaan myös lähetyksessä tullut lasku. Paketin vastaanotettuamme tarkistamme tuotteet. Huomioithan, että rahat saa takaisin vain siinä tapauksessa, että pakkausta ei ole avattu.  

Chloe's kiistää kaiken vastuun hiustenpidennyksistä mikäli hiukset värjätään tai valkaistaan koska emme voi taata lopputulosta.

Hinta ja maksu

Hinnat sisältävät maksuttoman toimituksen, maksat ainoastaan sen minkä kassalla näet. 

Lainvalinta

Chloe’s on rekisteröity Britanniassa, ja sellaisenaan sovellettava laki on Yhdistyneen kuningaskunnan lainsäädäntöä. Kiistoissa noudatamme asiakkaidemme kotimaan kuluttajansuojalainsäädäntöä, kuluttaja tukiryhmittymiä sekä kuluttajansuojavirastoja.

Sopimuspuolet

Nämä ehdot muodostavat sitovan sopimuksen sinun ja Chloe's välillä. Sopimuksen mukaan Chloe’s toimittaa sivustolla ostetut tavarat tai palvelut suoraan sinulle.

Lisätietoja

Asiakkailla on velvollisuus lukea ja hyväksyä ehdot ennen ostoa.

Haluatko 10% alennuksen ostoksestasi?
Saat alennuskoodin sähköpostiisi
Kuponki (voimassa 24h)::