Purple Brown #99j

4 tuotearvostelua
118,99 €

Ainutlaatuisen kampauksen loihtiminen ei koskaan ole ollut helpompaa! Tämän purppuransävyisen setin avulla saat aikaan upean, yksilöllisen ilmeen. Täyteläinen väri takaa kirkkauden ja pidennysten korkea laatu luo juuri sopivasti volyymiä. Settiä on helppo käyttää. Tämän setin avulla loistat kuin valkokankaan tähti!

140g
50cm
8 hiusosiota
Loppu
Arvioitu toimitusaika 3-4 viikkoa
kpl

Tuotekuvaus

Paketti sisältää: 

140 grammaa jaettuna 8 erikokoiselle osalle jotka ovat valmiit käytettäväksi sekä säilytyslokero. Klipsit ovat valmiiksi ommeltua kiinni hiuksiin. Osiot ovat eri kokoiset ja mahdollistavat monet eri kampaukset ja tyylit.

 

Yksityiskohdat:

Chloe's klipsipidennykset ovat 50-52cm pitkät double drawn pidennykset ja ne painavat 140 grammaa. Paketti koostuu 8 osiosta ja osioiden yksityiskohdat ovat:

1 osa joka on 23cm leveä ja sisältää 4 klipsiä.
1 osa joka on 17cm leveä ja sisältää 3 klipsiä.
2 osaa jotka jotka ovat 15cm leveät ja sisältää 3 klipsiä.
2 osaa jotka ovat 10cm leveät ja sisältävät 2 klipsiä.
2 osaa jotka ovat 3cm leveät ja sisältävät yhden klipsin. 

Muuta:

Useimmille käyttäjille yksi paketti on tarpeeksi, mutta jos haluat tosi paksut ja tuuheat hiukset me suosittelemme että sinä ostat kaksi pakettia.

Kysymykset ja Vastaukset

Kuinka kauan pidennykset kestävät?

Hiustenpidennysten kestävyys riippuu siitä, kuinka hyvin pidät niistä huolta. Useimmiten ne kestävät kolmesta kuukaudesta vuoteen saakka. Pidempäänkin, mikäli huolehdit niistä hyvin. Mitä paremmin niitä käsittelet, sitä pidempään ne kestävät!

Mikä on hiustenpidennysten toimitusaika?

Kaikkiin yli 99€ tilauksiin sisältyy ILMAINEN toimitus. Tilausten käsittely kestää 24-48 tuntia. Saat ilmoituksen, kunhan olemme käsitelleet tilauksesi ja lähettäneet sen. Toimitus kaikkiin Euroopan maihin kestää 4-6 päivää, mutta Euroopan ulkopuolella oleviin maihin toimitus kestää 1-2 viikkoa riippuen kohdemaasta.

Millainen vaihto-oikeus ja palautusoikeus hiustenpidennyksillä on?

Voit vaihtaa tai palauttaa tuotteen 14 päivän sisällä siitä, kun vastaanotit sen. HUOM! Vaihto uuteen tuotteeseen ja palautus on mahdollinen vain, mikäli pakkaus on avaamaton, eikä turvasinettiä ole rikottu.

Haluatko apua sen oikean värin valitsemisessa?

Onko sinulla vaikeuksia päättää mikä väri on se oikea sinulle? Ei hätää, sinä voit olla yhteydessä meidän asiakaspalveluun ja me valitsemme sinulle sen oikean värin. Lähetä meille sähköpostitse kuva sinun hiuksista normaalissa päivänvalossa, ja me valitsemme sen oikean värin sinulle. Jos haluat nopeampaa palvelua, sinä voit myös olla meihin yhteydessä chatissä. Löydät chatin sivun oikeasta alareunasta.
Purple Brown #99j
118,99 €

Ainutlaatuisen kampauksen loihtiminen ei koskaan ole ollut helpompaa! Tämän purppuransävyisen setin avulla saat aikaan upean, yksilöllisen ilmeen. Täyteläinen väri takaa kirkkauden ja pidennysten korkea laatu luo juuri sopivasti volyymiä. Settiä on helppo käyttää. Tämän setin avulla loistat kuin valkokankaan tähti!

Loppu
Arvioitu toimitusaika 3-4 viikkoa
kpl

Write Your Own Review

You're reviewing: Purple Brown #99j

How do you rate this product? *

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Quality

Mitä muut ovat sanoneet

BM Vahvistettu ostaja
Julkaistu 18.3.2016

Alla tummar upp

Otroligt snabb frakt och bra varor. Dyr frakt dock(!)
Anita Vahvistettu ostaja
Julkaistu 28.12.2015

Alltid lika nöjd!

Enkelt att beställa, snabb leverans. Rekommenderas!
Malin Palm Vahvistettu ostaja
Julkaistu 8.10.2015

Nopeaa palvelua +++++++

Suosittelen..tosi nopea toimitus :)
Sara Vahvistettu ostaja
Julkaistu 19.7.2015

Leverans och service

Alldeles utmärkt service när jag ville ändra leveransadress och snabbare leverans kan man inte tänka sig. Varan var också i prima skick och till belåtenhet.

Tägitä kuvasi #chloeshairspo instagramissa.

Haluatko 10% alennuksen ostoksestasi?
Saat alennuskoodin sähköpostiisi
Kuponki (voimassa 24h)::