Näin Sekoitat Pidennykset Suoriin Hiuksiin

Kauniit, näyttävät hiustenpidennyksemme sekoittuvat omiin hiuksiisi todella huomaamattomasti ja luonnollisesti. Jos omat hiuksesi ovat kuitenkin suorat, suosittelemme seuraavan tekniikan käyttöönottoa. Tarvitset apuvälineiksi tavallisen suoristusraudan sekä hiusharjan.

-Jaa hiukset kahteen osaan. Suosittelemme, että aloitat hiusten takaosasta, jotta saat mahdollisimman tasaisen lopputuloksen.

-Harjaa ne hiukset, joita aiot suoristaa. Harjaus tekee suoristamisesta helpompaa ja nopeampaa. Saat myös huomattavasti tasaisemman lopputuloksen.

-Kiepauta hiukset harjan ympärille. Suorista nyt siitä kohtaa, jossa oma hiuksesi loppuu ja pidennys alkaa. Yhdistä hiukset kihartamalla niitä raudan ja harjan avulla sisäänpäin. Käy läpi koko alaosa samalla tavalla. Parhaan lopputuloksen saat, kun käytät isoa, pyöreää harjaa.

-Siirry alaosan jälkeen kihartamaan hiusten päälliskerrosta. Tee samoin kuten alaosassa: harjaa suoristettavat hiukset ja pyöräytä ne sen jälkeen harjan ympärille. Suorista kohtaa, jossa oma hius loppuu ja pidennys alkaa. Kiharra loivasti sisäänpäin samalla, kun pyöräytät hiusta harjassa. Käytä tässäkin tapauksessa pyöreää isoa harjaa, jotta saat mahdollisimman tasaisen lopputuloksen.

-Käy lopuksi läpi koko pää sekä muita haluamiasi kohtia suoristusraudan ja harjan avulla. Saat upean, näyttävän lopputuloksen, kun pyöräytät hiusta harjan ympärillä ja suoristat samalla. Voit kihartaa hiusta halutessasi enemmänkin, tilanteen ja tyylisi mukaan!

Mikäli käytät edellä mainittua tekniikkaa, pidennykset sekoittuvat hiuksiisi niin luonnollisesti, että niitä on lähes mahdotonta huomata! Korkealaatuisten, pitkäikäisten pidennystemme avulla voit helposti luoda volyymiä, pituutta ja kiiltoa - varmista vain, että väri on lähinnä omaa väriäsi.