Näin Säilytät Hiustenpidennykset

Hiustenpidennysten säilytyksellä on ratkaiseva rooli niiden käyttöikään nähden. Kun huolehdit pidennyksistä hyvin ja säilytät niitä oikein, hiukset kestävät jopa vuoden - joskus jopa pidempään.

Säilytä pidennyksiä laatikossa. Voit jopa taitella niitä kevyesti, jolloin hiuksiin muodostuu upea, luonnollinen laine. Voit siten ottaa ne helposti käyttöösi ilman erillistä kiharrusta. Jos kuitenkin suosit suoria pidennksiä, hanki isompi laatikko ja säilytä pidennyksiä suorassa, täydessä pituudessaan. 

Voit sitoa pidennykset yhteen kevyesti esimerkiksi hiuslenkillä. Näin ne säilyvät paremmin ja turvallisemmin, eivätkä takkuunnu yhtä helposti.

Kun haluat laittaa pidennykset päälle, irrota ensimmäisenä hiuslenkki. Suosisttelemme kunkin pidennyksen harjaamista erikseen - näin varmistat, ettei pidennyksissä ole esimerkiksi takkuja ja että ne näyttävät luonnollisilta. Aloita harjaus pidennyksen latvoista kevyesti ja siirry sitten kohti juurta. Suosittelemme litteän harjan käyttöä, sillä se soveltuu parhaiten juuri takkujen helläkätiseen suoristamiseen, pitäen hiuksen silti kauniin luonnollisena.

Suosittelemma pidennysten harjausta aina, kun otat ne käyttöösi. Pidennykset kannattaa harjata yksitellen, sillä voit samalla tarkistaa sekä suoristaa mahdolliset takut. Kun olet laittanut pidennykset päällesi, suosittelemme koko pään harjausta ennen muotoilun aloittamista.

Harjata pidennykset kannattaa myös silloin, kun otat ne pois päältä - ennen kuin laitat n takaisin laatikkoon. Näin pidät hiukset kiiltävinä, pehmeinä ja takuttomina. Ennen kuin niputat pidennykset yhteen hiuslenkkiä varten, harjaa ne vielä yhdessä.

Mikäli olet pessyt hiustenpidennykset, varmista, että ne ovat kuivat ennen kuin laitat ne takaisin säilytyslaatikkoon.