Näin Peset Hiustenpidennykset

Hiustenpidennysten pesu on todella nopeaa ja helppoa. Pesu onnistuu parhaiten kylpyhuoneen lavuaarissa. Jos käytät pidennyksiäsi usein ja muotoilet niitä paljon, suosittelemme pesua muutaman viikon välein. Liian usein pidennyksiä ei kuitenkaan tulisi pestä, sillä pesu kuluttaa hiusta ja voi siten vaikuttaa pidennysten käyttöikään.

Pese pidennykset tämän helpon ohjeen avulla.

Huom. Käytä ainoastaan tuotteita joissa ei ole sulfaatteja. Mikäli olet epävarma jos sinun shampoo on sopiva niin ole yhteydessä asiakaspalveluun.

Samppoo: Laita lavuaariin tulppa ja täytä se kädenlämpöisellä vedellä noin puoleenväliin. Liian kuuma tai kylmä vesi kuluttaa hiusta, joten lämpötilalla on ratkaiseva merkitys. Laita veteen hieman samppoota. Suosittelemme luonnollisen, kosteuttavan samppoon käyttöä, jotta pidennykset pysyvät kiiltävinä ja sileinä. Upota pidennykset veteen samppoon sekaan ja varmista, että ne ovat märät. Sen jälkeen hiero hellästi samppoota suoraan pidennyksiin ja pese niitä varovasti kunnes samppoo vaahtoaa hieman. Älä vedä tai riuhdo pidennyksiä. Laita pidennykset sen jälkeen takaisin veteen ja anna niiden liota muutaman minuutin ajan.

Hoitoaine: Laske lavuaarin vesi pois. Huuhtele pidennykset huolella kädenlämpöisen juoksevan veden alla. Älä riuhdo tai vedä hiuksia, vaan anna veden valua niistä lävitse ja hiero niitä kevyesti. Kunhan samppoo on pesty pois, voit laittaa pidennyksiin hoitoainetta. Suosittelemme kosteuttavaa, luonnollista hoitoainetta, joka säilyttää hiuksen kiillon, kosteuden ja pehmeyden sekä pitää hiuksen helposti muotoiltavana ja takuttomana. Hiero hoitoainetta hiuksiin kevyesti ja huuhtele sen jälkeen kädenlämpöisen juoksevan veden alla.

Huuhtelu kylmällä vedellä: Kunhan olet huuhdellut hoitoaineen pois, anna hiuksille vielä kylmä huuhtelu juoksevan veden alla. Näin säilytät kiiltoa ja kosteutta.

Kuivaus: Puristele pidennyksiä hellästi kunnes niistä ei enää valu vettä. Älä vedä tai riuhdo hiuksia, jotteivat ne mene rikki.

Pesunjälkeinen hoitoaine (ei pakollinen): Mikäli haluat lisäkiiltoa, voit suihkuttaa pidennyksiin pesun jälkeen vielä hiuksiin jätettävää hoitoainetta. Se auttaa pitämään pidennykset kiiltävinä ja pehmeinä sekä helpommin muotoiltavina.

Harjaus: Asettele iso pyyhe esimerkiksi sängyn tai pöydän päälle. Laita pidennykset siihen riviin vaakatasossa. Varmista, että hiukset ovat suorassa. Kampaa tai harjaa kukin pidennys lävitse siten, ettei niissä ole takkuja tai kiharoita. Pidä napakasti kiinni yläosasta ja kuljeta harja/kampa hellästi pidennyksen läpi. Harjaa jokainen pidennys erikseen.

Kuivaus/Föönaus:: Jos sinulla on kiire, voit kuivata pidennyksen föönillä. Se tapahtuu siten, että pidät pidennyksen yläosasta kiinni ja kuivaat hiuksen kevyesti. Suosittelemme kuitenkin luonnollista kuivausta, sillä se kuluttaa hiusta vähemmän. Siinä tapauksessa voit antaa hiusten kuivata pyyhkeen päällä vaakatasossa kunnes ne ovat kuivat ja valmiit käytettäviksi.