Näin Kiinnität Pidennykset Lyhyempiin Hiuksiin

Pidennysten kiinnittäminen onnistuu myös lyhyempiin hiuksiin kuten esimerkiksi olkapäille ulottuvaan polkkatukkaan. Noudata näitä ohjeita upean lopputuloksen aikaansaamiseksi.

Valmistelu: Suihkuta hiuksiin lämpösuojaa. Anna suihkeen kuivua ja harjaa sen jälkeen hiukset. Huomioithan, että mikäli pidennyksesi ovat hieman aaltoilevat, voit silti jättää omat hiukset suoriksi. Tämä johtuu siitä, että vaikka oma hiuksesi on lyhyt, se sekoittuu suorana helpommin pidennysten joukkoon. Mikäli pidennyksissäsi on kuitenkin pientä, napakkaa kiharaa, silloin on myös oman hiuksen kihartaminen suositeltavaa mahdollisimman luonnollisen lopputuloksen aikaansaamiseksi.

Tee selkeä jakaus: Aivan kuten pitkissäkin hiuksissa, lyhyiden hiusten kohdalla kannattaa pidennysten kiinnitys aloittaa takaosasta. Tee taakse alaosaan selkeä, suora jakaus ja sido muu tukka kiinni.

Suorista raudalla: Käytä suoristusrautaa apunasi ja taivuta omaa hiustasi hieman (älä kiharra!). Näin saat latvaa taipusammaksi ja hius sekoittuu helpommin pidennysten joukkoon.

Kiinnitä pidennys: Aivan kuten pitkienkin hiusten kohdalla, aloita pidennysklipsin kiinnitys asettamalla se suoraan jakauksen mukaisesti ja kiinnitä ensimmäisenä keskiklipsi. Siirry sen jälkeen vasemmalle ja sitten oikealle. Toista sama metodi koko pään takaosan alueella kunnes olet kiinnittänyt haluamasi määrän pidennyksiä. Siirry sen jälkeen sivuille ja toista.

Viimeistely: Tärkein osuus lyhyiden hiusten kohdalla on suoristusraudalla viimeistely. Näin voit taivuttaa lyhyitä hiuksia pidennysten joukkoon siten, etteivät ne erotu joukosta. Käy läpi koko pää ja taivuta lyhyet kohdat pidennysten sekaan kevyesti.

Lopuksi: Mikäli haluat lyhyisiin hiuksiin vieläkin enemmän lisävolyymiä, kiinnitä pieniä pidennysklipsejä pään etuosaan sivulle.