Suoristusraudat

Rajaa
Filter by Hinta
Hakuehtoihin sopivia tuotteita ei löydy.

Hiusten suoristusraudat netistä ammattilaisille ja kotikäyttöön

Kun haluat perinteisen hienot ja sileät hiukset on suoristusrauta pakko olla arsenaalissasi. Suoristusraudalla voit myös taikoa kevyitä laineita/kiharoita hiuksiisi. Suoristusrauta on siis hyvin monikäyttöinen tarvike jota ammattilaiset käyttävät jokaisessa salongissa. Muista lämpösuoja kuten kihartimen kanssa niin ylläpidät kauniit ja terveet hiukset pitkään.

Riippumatta siitä, tarvitsetko suoristusrautaa matkoille, kotikäyttöön vai ammattilaiskäyttöön, meiltä saat muotoiluvälineet vaativaan makuun. Löydät valikoimastamme suoristusrautoja alan johtavilta valmistajilta, kuten GHD Scandinavia.

Jos mietit, mitä pakkaisit mukaasi lomamatkalle, suosittelemme suosituimpiin matkasuoristusrautoihimme kuuluvaa mallia GHD V Gold Mini Styler. Älä anna pienen koon hämätä, sillä tämä laite tekee hiuksillesi ihmeitä, vaikka ne olisivat kuinka pitkät ja paksut. Tästä suoristusraudasta tulee paras matkaseuralaisesi.

Meiltä löytyy klassikkotuotteita sekä ammattilais- että kotikäyttöön. GHD V Gold Classic Styler on valikoiman suosituin suoristusrauta niin meillä kuin GHD:llakin, sillä se tyydyttää vaativimmatkin tarpeesi.

Lämpösuojan käyttäminen on tärkeää aina hiuksia lämpökäsitellessä. Näin ne pysyvät terveinä. Suoristusrauta on hiuksillesi tai hiustenpidennyksillesi vieläkin hellävaraisempi, jos käytät samalla hiustesi hoitoon oikeita tuotteita.

Tutustu laajaan muotoilutarvikevalikoimaamme, jos haluat päivittää tai laajentaa hiustenhoitotarvikkeidesi kokoelmaa :)

Lue lisää