Muotoiluvälineet

Rajaa
Filter by Hinta

1 tuote

Aseta laskevaan järjestykseen
  1. GHD Total Volume Foam
    Ale
    GHD Total Volume Foam
    Tarjoushinta 12,00 € Normaali hinta 19,99 €

1 tuote

Aseta laskevaan järjestykseen

Hiusten muotoiluvälineet ja hoitotuotteet

Valikoimastamme löydät laadukkaat muotoiluvälineet GHD Scandinavialta ja HH Simonsenilta. Meiltä voit tilata suoristusrautoja, kihartimia, hiustenkuivaajia ja harjoja huippu hintaan.Näillä tuotteilla stailaat hiuksesi helposti ja nopeasti ilman että hiuksesi kärsivät. Muista kuitenkin aina lämpösuojata hiuksesi kun lämpökäsittelet niitä. Laadukkailla tuotteilla saat upeat hiukset, joita et enää tahdo piilotella!

Jos tarvitset tehokkaita välineitä hiustesi muotoiluun, saat ne täältä. Meiltä löydät parhaat, stylistien ja ammattikampaajien ympäri maailmaa suosimat GHD of Scandinavia -tarvikkeet. Haaveiletko paksusta, kiiltävästä tukasta? Voit saada sen laadukkaan hiustenkuivaajan ja valikoimamme erinomaisten hiustenhoitotuotteiden avulla. Ohuelle tukalle tarjoamme suoristusrautoja tai toivottujen kiharoiden koosta riippuen erilaisia kiharrusrautoja, jotka ratkaisevat ongelmasi.

Lämpösuojan käyttäminen on tärkeää aina hiuksia lämpökäsitellessä. Näin ne pysyvät terveinä. Lopputulos on hiuksillesi tai hiustenpidennyksillesi vieläkin hellävaraisempi, jos käytät samalla hiustesi hoitoon oikeita tuotteita.

Meillä on myös monipuolinen valikoima hiusharjoja merkeiltä GHD, Less is More ja Tangle Teezer. Tutustu hiustenhoitotuotteisiimme, joiden joukosta löydät shampoita, hoitoaineita, lämpösuojia ja paljon muuta.

Lue lisää