Maksut ja hinnoittelu

Aina ilmainen ja nopea toimitus!

Kaikki hinnat sisältävät maksuttoman toimituksen, joten sinun ei tarvitse maksaa enemmän kuin mitä näet kassalla. Koska tuotteet toimitetaan Britanniasta, mikäli asut EU:n sisällä mitään lisä veroja ei tule maksettavaksi.

Tilaukset EU:n ulkopuolella

Mikäli tilaat EU:n ulkopuolelta, on mahdollista, että joudut maksamaan veroja tai tullimaksuja tuotteen saapuessa. Valitettavasti emme voi korvata näitä sinulle, näin ollen joudut itse maksamaan kaikki ylimääräiset kulut. Huomaa, mikäli asut EU-alueella, sinulla ei ole syytä huoleen, eikä tuotteisiin kohdistu ylimääräisiä kuluja.

VISA / Mastercard

Kun teet tilauksen luottokortilla, kortin tiedot siirtyy turvallisesti kumppanimme Altapay:lle, joka käsittelee maksut, emme säilytä luottokorttitietoja.

Kun teet ostoksen luottokortilla (Visa- tai Mastercard), teemme varauksen kortille, jonka veloitamme vasta kun paketti on lähetetty varastoltamme.

Chloe's Europe Limited ei tallenna mitään luottokortin tietoja . Kaikki luottokorttimaksut käsitellään Altapay PCI:iin kautta - sertifioitu maksu yhdyskäytävä .'

Klarna

Kun käytät Klarnaa, tarkistetaan luottotietosi samoin kuin se, että kaikki antamasi tiedot täsmäävät henkilötunnuksesi ja väestörekisterissä olevan osoitteesi kanssa. 

Lasku 14 päivää

Osta nyt, maksa toimituksen jälkeen!

Klarna Laskulla maksaessasi asiointisi on turvallista ja helppoa. Sinun ei koskaan tarvitse antaa maksukorttitietojasi ja saat aina tilaamasi tuotteet, ennen kuin sinun tarvitsee maksaa niitä.

•Saat aina tilaamasi tuotteet, ennen kuin maksat niitä
•Maksuaika on aina vähintään 14 vuorokautta
•Sinun ei koskaan tarvitse antaa maksukorttitietojasi 

Tili/osamaksu

Maksa erissä alkaen 9 € / kk

Klarna Tili -maksutapa on suunniteltu niihin tilanteisiin, kun haluat itse päättää, millaisissa kuukausierissä lyhennät tilauksesi loppusummaa. Klarna Tili on myös paljon enemmän. Saat tilaamasi tuotteet ennen kuin sinun tarvitsee maksaa niitä ja kaikki Klarna Tilillä maksetut ostokset yhdistetään yhdelle kuukausilaskulle. Myös eri verkkokaupoissa Klarna Tilillä maksetut tilaukset yhdistyvät automaattisesti samalle kuukausilaskulle.

Trustly - Verkkopankkimaksu

Maksa suoraan sinun nettipankista. Trustly suorittaa turvallisen yhteyden sinun nettipankkiin ja sinä voit maksaa turvallisesti ja nopeasti ilman että jätät tätä nettisivustoa. Maksuvaihtoehto on ilmainen ja sinun ei tarvitse rekisteröityä. Sinun on kuitenkin käytettävä sinun nettipankin kirjautumistietoja jotta voisit maksaa Trustly:llä.

Haluatko 10% alennuksen ostoksestasi?
Saat alennuskoodin sähköpostiisi
Kuponki (voimassa 24h)::