Maksut ja hinnoittelu

Aina ilmainen ja nopea toimitus!

Kaikki hinnat sisältävät maksuttoman toimituksen, joten sinun ei tarvitse maksaa enemmän kuin mitä näet kassalla. 

VISA / Mastercard

Kun teet tilauksen luottokortilla, kortin tiedot siirtyy turvallisesti kumppanimme Altapay:lle, joka käsittelee maksut, emme säilytä luottokorttitietoja.

Kun teet ostoksen luottokortilla (Visa- tai Mastercard), teemme varauksen kortille, jonka veloitamme vasta kun paketti on lähetetty varastoltamme.

Chloe's ei tallenna mitään luottokortin tietoja . Kaikki luottokorttimaksut käsitellään Altapay PCI:iin kautta - sertifioitu maksu yhdyskäytävä .'

Klarna

Kun käytät Klarnaa, tarkistetaan luottotietosi samoin kuin se, että kaikki antamasi tiedot täsmäävät henkilötunnuksesi ja väestörekisterissä olevan osoitteesi kanssa. 

Lasku 14 päivää

Osta nyt, maksa toimituksen jälkeen!

Klarna Laskulla maksaessasi asiointisi on turvallista ja helppoa. Sinun ei koskaan tarvitse antaa maksukorttitietojasi ja saat aina tilaamasi tuotteet, ennen kuin sinun tarvitsee maksaa niitä.

•Saat aina tilaamasi tuotteet, ennen kuin maksat niitä
•Maksuaika on aina vähintään 14 vuorokautta
•Sinun ei koskaan tarvitse antaa maksukorttitietojasi 

Tili/osamaksu

Maksa erissä alkaen 9 € / kk

Klarna Tili -maksutapa on suunniteltu niihin tilanteisiin, kun haluat itse päättää, millaisissa kuukausierissä lyhennät tilauksesi loppusummaa. Klarna Tili on myös paljon enemmän. Saat tilaamasi tuotteet ennen kuin sinun tarvitsee maksaa niitä ja kaikki Klarna Tilillä maksetut ostokset yhdistetään yhdelle kuukausilaskulle. Myös eri verkkokaupoissa Klarna Tilillä maksetut tilaukset yhdistyvät automaattisesti samalle kuukausilaskulle.