Less is More Mallowsmooth Shampoo 200ml

2 tuotearvostelua
24,90 €

 • Kuiville, tuuheille ja hauraille hiuksille

 • 200 ml

Loppu
Arvioitu toimitusaika 3-4 viikkoa
kpl

Tuotekuvaus

Tämä erittäin ravitseva shampoo tuo kiiltoa erityisesti paksuille, kuiville ja pörröisille hiuksille ja suojaa niitä kuivumiselta. Vitamiinipitoinen ja kosteuttava yhdistelmä malvauutetta*, ruusunmarjan siemenöljyä* ja neitsytkookosöljyä* korjaa haurastunutta hiusrakennetta ja ravitsee hiuspohjaa. Hiuksista tulee kiiltävät, silkkiset ja hyväntuoksuiset eteeristen ylang ylang-* ja palmarosaöljyjen* ansiosta. 

*luomusertifioitu

Aktiiviset ainesosat

 • Ruusunmarjan siemenöljy* - Hienostunut kylmäpuristettu neitsytkasviöljy, joka sisältää runsaasti välttämättömiä monityydyttymättömiä omega-3 ja omega-6-rasvahappoja (linoleeni- ja alfalinoleenihappoa), sekä tretinoiinia ja E-vitamiinia. Erittäin tehokas öljy kuivan ja vahingoittuneen hiuspohjan ja hiusten hoitoon.
 • Malvauute* - Malvakasvin karvapintaiset lehdet ja juuret olivat jo antiikin aikaan arvostettuja, koska ne muodostavat runsaasti geelimäistä kasvilimaa, joka silottaa, rauhoittaa ja kosteuttaa hiuksia.
 • Kookosöljy* - Kylmäpuristettu kasviöljy, joka sisältää runsaasti lyhytketjuisia rasvahappoja, jotka imeytyvät hiukseen ja ravitsevat ja kosteuttavat sitä sisältä päin.
 • 100 %:sti luomusertifioidut tuoksut – aromaattiset hyödyt
 • Palmarosa*, ylang ylang*, tuoksupelargonia*, appelsiini* - Aistillinen, hemmotteleva, tasapainottava. Hiuspohjaa rauhoittava.
 • Palmarosa* - Ruohosta höyrytislaamalla saatu puhdas eteerinen öljy. Hieno ruusua muistuttava kukkaistuoksu. Luo iloisen ja lempeän tunnelman.
 • Tuoksupelargonia (rose geranium)* - Puhdas eteerinen öljy, jota saadaan kasvin lehdistä höyrytislaamalla. Raikas ruusunkaltainen kukkaistuoksu. Tasapainottava ja rentouttava vaikutus. Demeter-sertifioitu.
 • Ylang ylang* - Puhdas eteerinen öljy, jota saadaan kasvin kukista höyrytislaamalla. Ylellinen ja makean eksoottinen kukkaistuoksu. Luo aistillisen ja iloisen tunnelman.
 • Appelsiini* - Puhdas eteerinen öljy, jota saadaan hedelmän kuoresta kylmäpuristamalla. Makea ja lämmin hedelmäinen tuoksu. Luo kevyen ja valoisan tunnelman. Demeter-sertifioitu. 

Käyttö

Hiero pieni määrä shampoota märkiin hiuksiin ja hiuspohjaan, huuhtele. Toista tarvittaessa.

Kysymykset ja Vastaukset

Mikä on tuotteiden toimitusaika?

Kaikkiin yli 99€ tilauksiin sisältyy ILMAINEN toimitus. Tilausten käsittely kestää 24-48 tuntia. Saat ilmoituksen, kunhan olemme käsitelleet tilauksesi ja lähettäneet sen. Toimitus kaikkiin Euroopan maihin kestää 4-6 päivää, mutta Euroopan ulkopuolella oleviin maihin toimitus kestää 1-2 viikkoa riippuen kohdemaasta.

Millainen vaihto-oikeus ja palautusoikeus tuotteilla on?

Voit vaihtaa tai palauttaa tuotteen 14 päivän sisällä siitä, kun vastaanotit sen. HUOM! Vaihto uuteen tuotteeseen ja palautus on mahdollinen vain, mikäli pakkaus on avaamaton, eikä turvasinettiä ole rikottu.

Less is More

Less is more on itävaltalaisten Doris Bandhuberin ja Hannes Trummerin kehittämä täysin luonnollinen ja luomusertifioitu hiustenhoitosarja joka sopii myös ammattilaiskäyttöön.

Tuotteissa käytetyt raaka-aineet ovat uusiutuvia ja niiden toimittajat ovat kaikki sertifioituja luomouviljelöitä.

Less is More Mallowsmooth Shampoo 200ml
24,90 €

 • Kuiville, tuuheille ja hauraille hiuksille

 • 200 ml

Loppu
Arvioitu toimitusaika 3-4 viikkoa
kpl

Write Your Own Review

You're reviewing: Less is More Mallowsmooth Shampoo 200ml

How do you rate this product? *

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Quality

Mitä muut ovat sanoneet

Madelyn Vahvistettu ostaja
Julkaistu 13.9.2016

Nopeat toimitukset

Edulliset hinnat. Nopeat toimitukset
Amelia Vahvistettu ostaja
Julkaistu 24.3.2016

This prices

The service is quick and the prices are fabulous A Great range of products with very competitive prices.

Tägitä kuvasi #chloeshairspo instagramissa.

Haluatko 10% alennuksen ostoksestasi?
Saat alennuskoodin sähköpostiisi
Kuponki (voimassa 24h)::