Less is More Lindengloss Finishing Spray 150ml

2 tuotearvostelua

26,91 €

29,90 €

Suunniteltu värjätyille, vaalennetuille tai muutoin kemiallisesti käsitellyille hiuksille ja erityisesti rasittuneille hiuksille. Kaksivaiheinen kiiltosuihke silottaa huokoista ja vaurioitunutta hiusta. Luontainen aurinko ja UV-suoja!


Koko 150 ml

Loppu
Arvioitu toimitusaika 3-4 viikkoa
kpl

Tuotekuvaus

Kiiltoa antava suihke, joka silottaa ja suojaa erityisesti värjättyjä ja rasittuneita hiuksia. Se silottaa hiuksen rakennetta ja sillä on sähköisyyttä vähentäviä ja antioksidanttisia vaikutuksia. 

*luomusertifioitu 

Aktiiviset ainesosat

  • Vehnänalkioöljy*- Kylmäpuristettu kasviöljy, jossa on erittäin korkea E-vitamiinipitoisuus. Sisältää runsaasti fosfolipidejä ja karotenoideja. Uskomaton vanhenemista hidastava hoitoöljy, joka suojaa UV-säteilyltä, lämmöltä ja värin haalistumiselta. Se silottaa ja ravitsee hiusta erittäin tehokkaasti. 
  • Kistusuute* - Kistus on lääkekasvi, jossa on Euroopan korkein polyfenolipitoisuus – se ylittää reilusti punaviinin ja vihreän teen pitoisuudet. Erittäin antioksidanttinen, suojaa hiusta ja vahvistaa päänahkaa. 
  • (Soija)Lesitiini* - Soijaöljyuute, joka sisältää runsaasti fosfolipidejä, on luonnollisesti hoitava ja ravitsee hiuksia kosteuttavien ominaisuuksiensa ansiosta. Tekee hiuksista kiiltävät ja pehmeät. 
  • Lehmuksenkukka*, petitgrain bigarade*, atlassetri*, douglaskuusi* - Piristävä, elegantti. Hiuspohjaa rentouttava.
  • Lehmuksenkukka* - Kukkavesi, jota saadaan höyrytislaamalla. Makean kukkainen, heinämäinen tuoksu. Tasapainottava ja ihoa rauhoittava vaikutus. 
  • Atlassetri* - Puusta höyrytislaamalla saatu puhdas eteerinen öljy. Palsamia muistuttava lämmin puun tuoksu. Tasapainottava ja vahvistava vaikutus.
  • Petitgrain bigarade* - Puhdas eteerinen öljy, joka on saatu appelsiinipuun lehdistä ja oksista höyrytislaamalla. Kirpeän raikas sitrustuoksu. Mielialaa kohentava ja virkistävä vaikutus. Demeter-sertifioitu.
  • Douglaskuusi* - Puhdas eteerinen öljy, jota saadaan oksista höyrytislaamalla. Kirkas ja raikas sitruksinen metsätuoksu. Elävöittävä ja mielialaa kohottava vaikutus.

Käyttö

Suihkuta tasaisesti valmiiseen kampaukseen – joko latvoihin tai koko pituuteen. Ravistettava hyvin ennen käyttöä!

Kysymykset ja Vastaukset

Mikä on tuotteiden toimitusaika?

Kaikkiin yli 99€ tilauksiin sisältyy ILMAINEN toimitus. Tilausten käsittely kestää 24-48 tuntia. Saat ilmoituksen, kunhan olemme käsitelleet tilauksesi ja lähettäneet sen. Toimitus kaikkiin Euroopan maihin kestää 4-6 päivää, mutta Euroopan ulkopuolella oleviin maihin toimitus kestää 1-2 viikkoa riippuen kohdemaasta.

Millainen vaihto-oikeus ja palautusoikeus tuotteilla on?

Voit vaihtaa tai palauttaa tuotteen 14 päivän sisällä siitä, kun vastaanotit sen. HUOM! Vaihto uuteen tuotteeseen ja palautus on mahdollinen vain, mikäli pakkaus on avaamaton, eikä turvasinettiä ole rikottu.

Less is More

Less is more on itävaltalaisten Doris Bandhuberin ja Hannes Trummerin kehittämä täysin luonnollinen ja luomusertifioitu hiustenhoitosarja joka sopii myös ammattilaiskäyttöön.

Tuotteissa käytetyt raaka-aineet ovat uusiutuvia ja niiden toimittajat ovat kaikki sertifioituja luomouviljelöitä.

Less is More Lindengloss Finishing Spray 150ml

26,91 €

29,90 €

Suunniteltu värjätyille, vaalennetuille tai muutoin kemiallisesti käsitellyille hiuksille ja erityisesti rasittuneille hiuksille. Kaksivaiheinen kiiltosuihke silottaa huokoista ja vaurioitunutta hiusta. Luontainen aurinko ja UV-suoja!


Koko 150 ml

Loppu
Arvioitu toimitusaika 3-4 viikkoa
kpl

Write Your Own Review

You're reviewing: Less is More Lindengloss Finishing Spray 150ml

How do you rate this product? *

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Quality

Mitä muut ovat sanoneet

Mila Vahvistettu ostaja
Julkaistu 13.6.2016

Great Prices Great Company Great Service

Again, Great Prices Great Company Great Service.
Anna Vahvistettu ostaja
Julkaistu 13.2.2016

Utmärkt service och snabb leverans . Även rabattkod fungerade vid första försöket.

Utmärkt service och snabb leverans . Även rabattKoden fungerade vid första försöke

Tägitä kuvasi #chloeshairspo instagramissa.

Haluatko 10% alennuksen ostoksestasi?
Saat alennuskoodin sähköpostiisi
Kuponki (voimassa 24h)::