Less is More Lindengloss Conditioner 30ml

2 tuotearvostelua
7,90 €

 • Värikäsitellyille ja vahingoittuneille hiuksille 

 • Koko 30ml

Loppu
Arvioitu toimitusaika 3-4 viikkoa
kpl

Tuotekuvaus

Bioaktiiviset hoitavat aineet sulkevat hiussuomut, jolloin väri ja kiilto säilyy hiuksissa, kampaaminen helpottuu ja hiuksista tulee ihanan pehmeät ja taipuisat.

*luomusertifioitu

Aktiiviset ainesosat 

 • Vehnänalkioöljy* - Kylmäpuristettu kasviöljy, jossa on erittäin korkea E-vitamiinipitoisuus. Sisältää runsaasti fosfolipidejä ja karotenoideja. Uskomaton vanhenemista hidastava hoitoöljy, joka suojaa UV-säteilyltä, lämmöltä ja värin haalistumiselta. Se silottaa ja ravitsee hiusta erittäin tehokkaasti. 
 • Kistusuute* - Kistus on lääkekasvi, jossa on Euroopan korkein polyfenolipitoisuus – se ylittää reilusti punaviinin ja vihreän teen pitoisuudet. Erittäin antioksidanttinen, suojaa hiusta ja vahvistaa päänahkaa.
 • (Soija)Lesitiini* - Soijaöljyuute, joka sisältää runsaasti fosfolipidejä, on luonnollisesti hoitava ja ravitsee hiuksia kosteuttavien ominaisuuksiensa ansiosta. Tekee hiuksista kiiltävät ja pehmeät.
 • 100 %:sti luomusertifioidut tuoksut – aromaattiset hyödyt
 • Lehmuksenkukka*, petitgrain key lime*, vanilja*, atlassetri*
 • Piristävä, tasapainottava, stressiä lievittävä. Hiuspohjaa rauhoittava. 
 • Lehmuksenkukka* - Kukkavesi, jota saadaan höyrytislaamalla. Makean kukkainen, heinämäinen tuoksu. Tasapainottava ja ihoa rauhoittava vaikutus.
 • Vanilja* - Hienoimmasta Bourbon-vaniljasta saatu uute, jolla on lämmin ja makea palsamituoksu. Rauhoittava ja rentouttava vaikutus.
 • Petitgrain Key Lime* - Puhdas eteerinen öljy, jota saadaan limettipuun oksista ja lehdistä höyrytislaamalla. Raikas vihreän sitruksen tuoksu. Mieltä nostava ja stressiä lievittävä vaikutus. Demeter-sertifioitu. 
 • Atlassetri* - Puusta höyrytislaamalla saatu puhdas eteerinen öljy. Palsamia muistuttava lämmin puun tuoksu. Tasapainottava ja vahvistava vaikutus. 

Käyttö

Hiero märkiin hiuksiin ja hiuspohjaan shampoon käytön jälkeen, huuhtele.

Kysymykset ja Vastaukset

Mikä on tuotteiden toimitusaika?

Kaikkiin yli 99€ tilauksiin sisältyy ILMAINEN toimitus. Tilausten käsittely kestää 24-48 tuntia. Saat ilmoituksen, kunhan olemme käsitelleet tilauksesi ja lähettäneet sen. Toimitus kaikkiin Euroopan maihin kestää 4-6 päivää, mutta Euroopan ulkopuolella oleviin maihin toimitus kestää 1-2 viikkoa riippuen kohdemaasta.

Millainen vaihto-oikeus ja palautusoikeus tuotteilla on?

Voit vaihtaa tai palauttaa tuotteen 14 päivän sisällä siitä, kun vastaanotit sen. HUOM! Vaihto uuteen tuotteeseen ja palautus on mahdollinen vain, mikäli pakkaus on avaamaton, eikä turvasinettiä ole rikottu.

Less is More

Less is more on itävaltalaisten Doris Bandhuberin ja Hannes Trummerin kehittämä täysin luonnollinen ja luomusertifioitu hiustenhoitosarja joka sopii myös ammattilaiskäyttöön.

Tuotteissa käytetyt raaka-aineet ovat uusiutuvia ja niiden toimittajat ovat kaikki sertifioituja luomouviljelöitä.

Less is More Lindengloss Conditioner 30ml
7,90 €

 • Värikäsitellyille ja vahingoittuneille hiuksille 

 • Koko 30ml

Loppu
Arvioitu toimitusaika 3-4 viikkoa
kpl

Write Your Own Review

You're reviewing: Less is More Lindengloss Conditioner 30ml

How do you rate this product? *

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Quality

Mitä muut ovat sanoneet

Abigail Vahvistettu ostaja
Julkaistu 1.10.2016

Melko hidas toimitus, muuten tosi hyvä!

Tilasin torstaina tuotteet ja ne saapui postiin torstaina, eli meni 5 arkipäivää toimituksessa. Tuotteet oli hyviä ja sellaiset kuin odotinkin.
Aaliyah Vahvistettu ostaja
Julkaistu 11.4.2016

Excellent value and service

Not a lot to add. What I wanted at the right price delivered to my door.

Tägitä kuvasi #chloeshairspo instagramissa.

Haluatko 10% alennuksen ostoksestasi?
Saat alennuskoodin sähköpostiisi
Kuponki (voimassa 24h)::