Less is More Elderflower Suolasuihke

1 tuotearvostelua
25,90 €

  • Muotoilusuihkeella toteutat helposti rantalookin. Rakennetta, kevyttä pitoa ja mattainen lopputulos. 

  • Koko 150 ml

Loppu
Arvioitu toimitusaika 3-4 viikkoa
kpl

Tuotekuvaus

Rakennetta ja kosteutta antava muotoilusuihke luo rennon rantatyylin, tuo karheutta ja kevyttä pitoa, tuuheutta ja ryhtiä sekä mattapinnan. Sopii erinomaisesti lettikampauksiin ja nutturoihin, erityisesti hennoille ja suorille hiuksille. Väriä suojaava.

 

Aktiiviset ainesosat 

  • Altaussee Vuorisuolavesi - Runsaasti mineraaleja sisältävä Altaussee Bergkern-suola tulee vain parhaista, luonnollisista ja puhtaista suolakerrostumista. Suola liuotetaan Altaussee-järven veteen, jolloin syntyy suolavettä. Se antaa hiuksille karkeutta, rakennetta, runsautta ja tuuheutta. 
  • Aloe Vera* – puhdas luonnonmehu - Kosteuttaa hiuksia ja päänahkaa, edistää ihosolujen uusiutumista, viilentää, rauhoittaa.  
  • Seljansiemenöljy* - Kylmäpuristettua neitsytöljyä mustan seljan siemenistä, rauhoittaa ihoa ja estää tulehduksia öljyn runsaan alfalinoleenihappojen ja kasvisterolien pitoisuuden vuoksi. Suojaa ja ravitsee hiuksia ja hiuspohjaa.
  • Aromaattiset hyödyt – 100% luomusertifioidut tuoksut - Seljankukka* Petitgrain Klementiini* Appelsiininkukka*. kesäinen, virkistävä, hiuspohjaa rauhoittava 

Käyttö 

RANTATYYLI: Saat rennon rantatyylin suihkuttamalla tuotetta runsaasti kosteisiin tai kuiviin hiuksiin, puristele ja muotoile sormilla. Anna kuivua tai föönaa. Jos sinulla on aikaa, suihkuta tuotetta kosteisiin hiuksiin, letitä hiukset ja tee nuttura, anna hiusten kuivua luonnollisesti. Avattuasi hiukset, sinut palkitaan ihanilla luonnollisilla laineilla. 

RUNSAUTTA JA KUIVAA RAKENNETTA: Voit suihkuttaa ELDERFLOWER SUOLASUIHKETTA hiusten tyveen ja sormiisi ja puristella hiuksiin osio kerrallaan.

Kysymykset ja Vastaukset

Mikä on tuotteiden toimitusaika?

Kaikkiin yli 99€ tilauksiin sisältyy ILMAINEN toimitus. Tilausten käsittely kestää 24-48 tuntia. Saat ilmoituksen, kunhan olemme käsitelleet tilauksesi ja lähettäneet sen. Toimitus kaikkiin Euroopan maihin kestää 4-6 päivää, mutta Euroopan ulkopuolella oleviin maihin toimitus kestää 1-2 viikkoa riippuen kohdemaasta.

Millainen vaihto-oikeus ja palautusoikeus tuotteilla on?

Voit vaihtaa tai palauttaa tuotteen 14 päivän sisällä siitä, kun vastaanotit sen. HUOM! Vaihto uuteen tuotteeseen ja palautus on mahdollinen vain, mikäli pakkaus on avaamaton, eikä turvasinettiä ole rikottu.

Less is More

Less is more on itävaltalaisten Doris Bandhuberin ja Hannes Trummerin kehittämä täysin luonnollinen ja luomusertifioitu hiustenhoitosarja joka sopii myös ammattilaiskäyttöön.

Tuotteissa käytetyt raaka-aineet ovat uusiutuvia ja niiden toimittajat ovat kaikki sertifioituja luomouviljelöitä.

Less is More Elderflower Suolasuihke
25,90 €

  • Muotoilusuihkeella toteutat helposti rantalookin. Rakennetta, kevyttä pitoa ja mattainen lopputulos. 

  • Koko 150 ml

Loppu
Arvioitu toimitusaika 3-4 viikkoa
kpl

Write Your Own Review

You're reviewing: Less is More Elderflower Suolasuihke

How do you rate this product? *

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Quality

Mitä muut ovat sanoneet

Elena Vahvistettu ostaja
Julkaistu 28.6.2016

GREAT SERVICE QUICK DELIVERY

VERY GOOD SERVIES

Tägitä kuvasi #chloeshairspo instagramissa.

Haluatko 10% alennuksen ostoksestasi?
Saat alennuskoodin sähköpostiisi
Kuponki (voimassa 24h)::