Klipsipidennysten kiinnitys

Valmistelu: Klipsipidennykset tulisi kiinnittää puhtaisiin, kuiviin hiuksiin. Harjaa hiukset huolella varmistaaksesi, ettei niissä ole esimerkiksi takkuja. Klipsit tarttuvat hiuksiisi todella napakasti. Klipsin avaaminen sekä sulku on todella nopeaa ja vaivatonta.

Takahiukset: Aloita hiustenpidennysten kiinnitys takapuolelta. Tee takahiuksiisi niskan yläpuolelle selkeä jakaus ja kiinnitä loput hiukset klipsillä siten, että ne eivät häiritse klipsin kiinnitystä. Varmista, että jakaus on suora. Harjaa seuraavaksi itse pidennys ja varmista, ettei siinä ole takkuja. Mittaa pidennys päätä vasten ja varmista, että se on juuri oikeassa kohtaa. Kiinnitä ensiksi keskiosan klipsi ja vasta sen jälkeen vasen sekä oikea puoli. Nyt voit siirtyä ylemmäksi: tee jälleen uusi, suora jakaus ja sido loput hiukset kiinni. Kuten aiemmin, harjaa pidennys ja mittaa sen oikea kohta tarkasti. Kiinnitä keskiklipsi ja sen jälkeen vasen sekä oikea. Toista toimenpide kunnes olet kiinnittänyt kaikki takaosan hiustenpidennykset.

Sivuhiukset: Sivuosan hiustenpidennykset kiinnitetään täsmälleen samalla tavalla kuin takaosan pidennykset. Huomioithan kuitenkin, että pidennyksen kohta olisi hyvä suunnitella ja mitata etukäteen. Esimerkiksi noin viisi senttiä korvan yläpuolella on hyvä aloituskohta. Tee jälleen selkeä, suora jakaus haluamaasi kohtaan. Sido muut hiukset kiinni, jotta ne pysyvät poissa tieltä. Varmista, että pidennyksessä ei ole takkuja harjaamalla se huolellisesti. Aloita sen jälkeen kiinnitys keskiklipsistä ja vasta sen jälkeen vasen sekä oikea klpisi. Toista samat askeleet kunnes olet kiinnittänyt haluamasi määrän klipsipidennyksiä molemmille puolille päätä.

Muotoilu: Kunhan pidennykset on kiinnitetty, voit muotoilla hiuksesi normaalisti. Tee vaikka upea Hollywood-kiharrus tai suorista hiuksesi kiiltävän tyylikkääksi. Valinta on sinun ja rajana on vain mielikuvituksesi!