100% Aidot Hiustenpidennykset

Mistä Chloen aidot pidennykset ovat tehty?

Chloe’s hiustenpidennykset ovat valmistettu parhaaista aidoista hiuksista. Aidoilla ihmisen hiuksilla on helppo saavuttaa todella luonnollinen lopputulos ja siitä syystä ne ovat erittäin suosittu esimerkiksi hiuslisäkkeissä, pidennyksissä sekä peruukeissa.Chloen käyttämien hiusten korkea laatu aikaansaadaan siten, että hiusten pintaa ei rikota lainkaan. Näin tapahtuu usein muun muassa halvemmissa hiuspidennyksissä. Kun pinta säilytetään ehjänä ja samansuuntaisena, hius näyttää luonnolliselta, kiiltävältä ja pehmeältä - aivan kuten aito hius. Chloen käyttämät hiukset myös kestää pidempään, eikä se myöskään takkuunnu helposti.Meiltä saat parhainta mahdollista aitoa hiusta. Hiuspidennyksissä käytettävä hius valitaan todella tarkasti. Tutkimme hiusten pinnat, pituuden ja kunnon. Tarkkojen menetelmien ansiosta voit olla varma, että saat kauttamme korkealaatuisia hiustenpidennyksiä, joita voit käyttää yhä uudelleen ja uudelleen. Osta unelmiesi hiukset täältä!

Kuinka aidot hiustenpidennykset eroavat synteettisistä hiustenpidennyksistä?

Synteettiset hiustenpidennykset eivät siedä esimerkiksi paljoa auringonvaloa tai lämpöä ja niiden muotoilu on huomattavasti vaikeampaa. Ne eivät myöskään sekoitu omiin hiuksiisi yhtä luonnollisesti vaan saattavat erottua joukosta selvästi. Aitoja hiustenpidennyksiä voit sen sijaan muotoilla haluamallasi tavalla ja jopa pestä sekä värjätä niitä*. Voit käsitellä Chloen myymiä hiuksia kuin omaa hiustasi. Kiharra ne upeaksi kampaukseksi tai suorista tyylikkään sileäksi raudalla. Näistä seikoista johtuen eroa on luonnollisesti myös hinnassa. Synteettiset hiustenpidennykset saat alle 100 eurolla ja aidot hiustenpidennykset maksavat sen sijaan noin 80-400 euroa. 

*Chloe's kiistää kaiken vastuun hiustenpidennyksistä mikäli hiukset värjätään tai valkaistaan koska emme voi taata lopputulosta.