Less is More Aloe Mint Volume Conditioner Hoitoaine 200ml

2 tuotearvostelua

22,41 €

24,90 €


 • Hennoille, normaaleille ja rasvoittuville hiuksille

 • 200 ml

Loppu
Arvioitu toimitusaika 3-4 viikkoa
kpl

Tuotekuvaus

Hoitavat bioaktiiviset yhdisteet tuovat hennoille ja normaaleille hiuksille tuuheutta ja vahvistavat niitä juurista lähtien. Helpottaa hiusten kammattavuutta ja puhdistaa hiuspohjaa.

*luomusertifioitu

Aktiiviset ainesosat 

 • Valkosavi (kaoliini) Mineraalirikas savi, jolla on puhdistava, tulehduksia lievittävä ja hiuspohjaa tasapainottava ja rauhoittava vaikutus. Tuuheuttaa hentoja hiuksia.
 • Aloe vera* Kosteuttaa erittäin tehokkaasti hiuksia ja hiuspohjaa. Tukee hiuspohjan solujen uudistumista. Viilentävä ja ihoa rauhoittava vaikutus.
 • Peltokorteuute* Stimuloi hiusten kasvua ja hoitaa hiuspohjaa. Peltokorte vahvistaa hiuksia tyvestä saakka, vahvistaa hiuspohjaa ja normalisoi hiuspohjan seebumin tuotantoa.
 • Metsähunaja* Korkealaatuinen metsähunaja on kotoisin luonnonsuojelualueelta Itävallan Mühlviertelin alueelta. Se kosteuttaa, ravitsee ja hoitaa hiuksia ja hiuspohjaa.
 • 100 %:sti luomusertifioidut tuoksut – aromaattiset hyödyt
 • Piparminttu*, laventeli*, rosmariini*, ylang ylang* Energisoiva, virkistävä, vahvistava. Hiuspohjaa puhdistava.
 • Piparminttu* Yrtistä höyrytislaamalla saatu puhdas eteerinen öljy. Raikkaan viileä tuoksu. Virkistävä ja puhdistava vaikutus. Demeter-sertifioitu.
 • Rosmariini* Lehdistä ja oksista höyrytislaamalla saatu puhdas eteerinen öljy. Kirkas ja lämmin yrttituoksu. Kirkastava ja virkistävä vaikutus. Demeter-sertifioitu.
 • Laventeli* Puhdas eteerinen öljy, jota saadaan kukkatähkistä höyrytislaamalla. Hieno heinää muistuttava kukkaistuoksu. Rauhoittava ja rentouttava vaikutus.
 • Ylang ylang* Puhdas eteerinen öljy, jota saadaan kasvin kukista höyrytislaamalla. Ylellinen ja makean eksoottinen kukkaistuoksu. Luo aistillisen ja iloisen tunnelman.

Käyttö

Hiero märkiin hiuksiin ja hiuspohjaan shampoon käytön jälkeen, huuhtele.

Kysymykset ja Vastaukset

Mikä on tuotteiden toimitusaika?

Kaikkiin yli 99€ tilauksiin sisältyy ILMAINEN toimitus. Tilausten käsittely kestää 24-48 tuntia. Saat ilmoituksen, kunhan olemme käsitelleet tilauksesi ja lähettäneet sen. Toimitus kaikkiin Euroopan maihin kestää 4-6 päivää, mutta Euroopan ulkopuolella oleviin maihin toimitus kestää 1-2 viikkoa riippuen kohdemaasta.

Millainen vaihto-oikeus ja palautusoikeus tuotteilla on?

Voit vaihtaa tai palauttaa tuotteen 14 päivän sisällä siitä, kun vastaanotit sen. HUOM! Vaihto uuteen tuotteeseen ja palautus on mahdollinen vain, mikäli pakkaus on avaamaton, eikä turvasinettiä ole rikottu.

Less is More

Less is more on itävaltalaisten Doris Bandhuberin ja Hannes Trummerin kehittämä täysin luonnollinen ja luomusertifioitu hiustenhoitosarja joka sopii myös ammattilaiskäyttöön.

Tuotteissa käytetyt raaka-aineet ovat uusiutuvia ja niiden toimittajat ovat kaikki sertifioituja luomouviljelöitä.

Less is More Aloe Mint Volume Conditioner Hoitoaine 200ml

22,41 €

24,90 €


 • Hennoille, normaaleille ja rasvoittuville hiuksille

 • 200 ml

Loppu
Arvioitu toimitusaika 3-4 viikkoa
kpl

Write Your Own Review

You're reviewing: Less is More Aloe Mint Volume Conditioner Hoitoaine 200ml

How do you rate this product? *

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Quality

Mitä muut ovat sanoneet

Maya Vahvistettu ostaja
Julkaistu 22.6.2016

Great Value!!

All round great experience. Great product description, easy ordering process ( always good for me!!! ) and amazing low prices.
Kaitlyn Vahvistettu ostaja
Julkaistu 22.2.2016

Snabb leverans

Snabb leverans

Tägitä kuvasi #chloeshairspo instagramissa.

Haluatko 10% alennuksen ostoksestasi?
Saat alennuskoodin sähköpostiisi
Kuponki (voimassa 24h)::