Teippipidennykset

Teippipidennykset

Kaikki tarjoamamme teppipidennykset ovat tehty 100% aidoista hiuksista, kuten kaikki muut pidennys-mallimme. Teippipidennykset sopivat kaikille hiustyypeille ja varsinkin heille joilla on ohuet hiukset sillä pidennysten teippinauha häviää luonnollisesti omien hiusten sekaan. Onko sinulla vaikeuksia piilottaa klipsejä tai muita pidennyksiä? Tällöin Chloe’s teippipidennykset ovat sinulle täydellinen vaihtoehto.

Teippipidennyssetti

Chloe's teippi- setit sisältävät 10 pidennystä/setti ja 25 gramma aitoa hiusta, toisin sanoen saat markkinoiden parasta laatua edulliseen hintaan :). Teippipidennykset ovat tämän päivän trendi, koska ne kestävät kauan, ovat helppo kiinnittää eikä rasita omia hiuksia liikaa. Hyvän laadun ja runsaan hiusmäärän myötä pidennykset antavat sinulle tuuhean ja luonnollisen lookin.

Miten kiinnität teippipidennykset?

Pidennykset ovat erittäin helppo kiinnittää eikä kiinnitys vaadi liiman, kemikaalien tai lämmön käyttöä. Lyhyen harjoittelun jälkeen teippien kiinnitykseen menee noin 30 minuuttia. Voit itse kiinnittää teipit tai vaihtoehtoisesti pyytää kampaajaltasi apua. Riippuen kiinnityksestä ja pidennysten hoidosta nämä kestävät neljästä viikosta kahdeksaan viikkoon, tämä riippuu pitkälti siitä kuinka hyvin pidennykset ovat kiinnitetty. Chloe’s teippipidennyksiä voit käyttää uudestaan jopa kolme kertaa. Lisäteippiä löydät valikoimastamme.

Teippipidennysten uudelleenkäyttö

Ensimmäisen tai toisen käytön jälkeen sinun kuuluu vaihtaa kiinnitysteippi pidennyksistä. Kun olet poistanut kiinnitysteipin on tärkeätä että peset, hoidat ja kuivaat pidennykset huolella. Mikäli pidennysten latvat ovat kuluneet niin voit samalla lyhentää hiuksia hieman. Kun olet poistanut vanhan teipin, pessyt, kuivattanut ja hoitanut pidennykset voit kiinnittää uuden teipin pidennyksiin. Tämän jälkeen voit kiinnittää pidennykset hiuksiisi.

Miten hoidat teppipidennyksiä?

Teppipidennykset kestävät 2-3 kuukautta kerrallaan ja niitä voi käyttää uudestaan jopa kolme kertaa. Täten voit käyttää samoja pidennyksiä jopa yhdeksän kuukautta, mikäli pidät hiuksistasi hyvää huolta. Chloesin korkealaatuiset aidot hiukset mahdollistavat niiden föönauksen, pesemisen ja muun päivittäisen käsittelyn. Suosittelemme että pidät pidennyksistä yhtä hyvää huolta kuin omista hiuksistasi. Lue lisää ohjeita meidän hiusoppaasta.

 

Haluatko sinä 10% alennuksen sinun ostoksesta?
Tilaa meidän uutiskirje ja saa alennuskoodi
Kuponki (voimassa 24h)::