Teippipidennykset

Teippipidennykset

Kuten kaikki hiustenpidennysmallimme, myös tarjoamamme teppipidennykset on tehty 100% aidoista hiuksista. Teippipidennykset sopivat kaikille hiustyypeille, mutta erityisesti ohuille hiuksille, sillä pidennysten teippinauha häviää luonnollisesti omien hiusten sekaan. Onko sinulla vaikeuksia piilottaa klipsejä tai muita pidennyksiä? Tällöin Chloe’s teippipidennykset ovat sinulle täydellinen vaihtoehto!

Teippipidennys-setti

Chloe's teippisetit sisältävät 10 pidennystä/setti ja 16-25 gramma aitoa hiusta riippuen pituudesta, toisin sanoen saat markkinoiden parasta laatua edulliseen hintaan. Teippipidennykset ovat tämän päivän trendi, koska ne kestävät kauan, ovat helppo kiinnittää eivätkä rasita omia hiuksia liikaa. Hyvän laadun ja runsaan hiusmäärän ansiosta pidennykset antavat sinulle tuuhean ja elinvoimaisen lookin.

Miten kiinnität teippipidennykset?

Pidennykset on erittäin helppo kiinnittää eikä se vaadi liiman, kemikaalien tai lämmön käyttöä. Lyhyen harjoittelun jälkeen teippien kiinnitykseen menee noin 30 minuuttia. Voit itse kiinnittää teipit tai vaihtoehtoisesti pyytää apua kampaajaltasi. Riippuen kiinnityksestä ja pidennysten hoidosta nämä kestävät neljästä viikosta kahdeksaan viikkoon. Chloe’s teippipidennyksiä voit käyttää uudestaan jopa kolme kertaa. Lisäteippiä löydät valikoimastamme.

Teippipidennysten uudelleenkäyttö

Ensimmäisen tai toisen käytön jälkeen olisi hyvä vaihtaa kiinnitysteippi pidennyksiin. Kun olet poistanut kiinnitysteipin, on tärkeää että peset, hoidat ja kuivaat pidennykset huolella. Mikäli pidennysten latvat ovat kuluneet, voit samalla lyhentää hiuksia hieman. Huoltotoimenpiteiden jälkeen voit kiinnittää uuden teipin pidennyksiin ja ne ovat taas käyttövalmiit.

Miten hoidat teppipidennyksiä?

Teppipidennykset kestävät 1-2 kuukautta kerrallaan ja niitä voi käyttää uudestaan jopa kolme kertaa. Saat siis upeat pidennykset jopa puoleksi vuodeksi, kunhan muistat pitää hiuksistasi hyvää huolta. Chloesin korkealaatuiset aidot hiukset mahdollistavat niiden föönauksen, pesemisen ja muun päivittäisen käsittelyn. Suosittelemme, että pidät pidennyksistä yhtä hyvää huolta kuin omista hiuksistasi. Lue lisää ohjeita hiusoppaastamme.

 

Haluatko 10% alennuksen ostoksestasi?
Saat alennuskoodin sähköpostiisi
Kuponki (voimassa 24h)::