Sinettipidennykset

Sinettipidennykset

Sinettipidennykset (eli nail hair tai nail tip) ovat niin sanotut pysyvät hiustenpidennykset ja aito hius saa ne tuntumaan sekä näyttämään erityisen luonnollisilta. Sinettipidennykset kiinnitetään omiin hiuksiin keratiinivahalla, mikä taka niiden kiinnityksen ja istuvuuden muita pidennyksiä paremmin. Tosin tämä on myös hieman työläämpi menetelmä kuin esimerkiksi teippi- tai klipsipidennyksissä. Sinettien avulla saat koko pään pidennykset tai vaihtoehtoisesti voit lisätä tuuheutta tai raitoja haluamallasi tavalla. Eri värien sekoittaminen onnistuu myös helposti. Tällöin voit loihtia juuri sellaisen kampauksen kuin haluat. Vain mielikuvituksesi on rajana!

Sinettipidennysten kiinnitys

Sinettipidennysten kiinnittäminen on esimerkiksi klipsien tai teippipidennysten kiinnittämistä hankalampaa, mutta harjoitus tekee tässäkin kuitenkin mestarin. Sinetit on esiliimattu keratiinivahalla, jonka avulla kiinnität ne omiin hiuksiisi esimerkiksi suoristusraudalla tai pidennyskolvilla kuumentamalla. Älä huoli jos kiinnittäessä sineteistä irtoaa hieman hiuksia, koska saat kiinnitettyä karkurit lisävahan kanssa jälkikäteen. Käytä suojasapluunaa päänahkasi ja hiuksiesi suojaamiseen. Kun kiinnität pidennykset, aloita jakamalla hiukset siitä kohdasta mihin haluat sinetit kiinnittää ja aseta suojasapluuna jakauksen kohdalle suojamaan hiuksiasi ja päänahkaasi. Suojasapluunassa olevien reikien läpi noukit hiusnipsuja joihin kiinnität sinetit noin yhden senttimetrin päähän päänahastasi. Kuumenna sinetti ja omat hiuksesi yhteen lämpöraudalla. Rullaa sitten ne yhteen ja aloita sama prosessi viereiseen hiusnipsuun. Jätä noin 1-2 sentin väli pidennysten välille niin saat paksun ja luonnollisen tuloksen. Kun olet kiinnittänyt sopivan määrän jakaukseen, tee uusi jakaus ja jatka kunnes olet tyytyväinen.

Sinettipidennysten hoito

Muista pitää hyvää huolta sinettipidennyksistäsi niin saat nauttia niistä pidempään. Pidä hiustenpidennykset puhtaana pesemällä ne haalealla vedellä 1-2 kertaa viikossa. Käytä hiustenpidennyksille tarkoitettua shampoota välttääksesi niiden vahingoittumista. Suosittelemme myös pidennyksille tarkoitettua hoitoainetta, joka estää takkuuntumista ja pidentää niiden elinikää. Muista harjata hiukset aamuin ja illoin. Lue lisää hyvistä hiustenhoitovinkeistä täältä.

Haluatko 10% alennuksen ostoksestasi?
Saat alennuskoodin sähköpostiisi
Kuponki (voimassa 24h)::