Sinettipidennykset

Sinettipidennykset

Sinettipidennykset, eli nail hair tai nail tip joiksi niitä myös kutsutaan ovat niin sanotut pysyvät hiustenpidennykset. Ne tuntuvat ja näyttävät luonnollisilta koska ne ovat aitoa hiusta ja kiinnitetään keratiinivahan avulla omiin hiuksiin. Sinettipidennysten etu on että ne kiinnittyvät ja istuvat paremmin kuin muut kiinnitysmenetelmät. Tosin itse kiinnitys ja poistaminen on vähän hankalampaa kuin esimerkiksi teippipidennykset tai klipsipidennykset. Eri värien sekoittaminen onnistuu myös erittäin hyvin. Sinettipidennysten avulla saat koko pään pidennykset tai vaihtoehtoisesti voit lisätä tuuheutta tai raitoja haluamallasi tavalla. Tällöin voit loihtia juuri sellaisen kampauksen kuin haluat. Mielikuvituksesi on ainoastaan rajana!

Sinettipidennysten kiinnitys

Sinettipidennysten kiinnittäminen on hankalampaa kuin esimerkiksi klipsien tai teippipidennysten. Toki pienen harjoittelun jälkeen sekin onnistuu ilman suurempia ongelmia. Sinetit ovat esiliimatut keratiinivahalla jonka avulla kiinnität ne omiin hiuksiisi kuumentamalla esimerkiksi suoristusraudalla tai pidennyskolvilla. Täten tarvitset kiinnitykseen lämpöraudan tai vaihtoehtoisesti pidennyskolvin jolla kuumennat sinetin ja omat hiuksesi yhteen. Älä huoli jos kiinnittäessä sineteistä hiuksia hieman irtoaa sillä se on normaalia koska lisävahan kanssa saat ne ylimääräiset hiukset sitten kiinnitettyä. Käytä suojasapluunaa päänahkasi ja hiuksiesi suojaamiseen. Kun kiinnität pidennykset, aloita jakamalla hiukset siitä kohdasta mihin haluat sinetit kiinnittää ja aseta suojasapluuna jakauksen kohdalle suojamaan hiuksiasi ja päänahkaasi. Suojasapluunassa olevien reikien läpi noukit hiusnipsuja joihin kiinnität sinetit noin sentin verran päänahastasi. Käytä lämpörautaa millä kuumennat sinetin ja omat hiuksesi yhteen. Rulla sitten ne yhteen ja aloita sama prosessi viereiseen hiusnipsuun. Jätä noin 1-2 sentin väli pidennysten välille niin saat paksun ja luonnollisen tuloksen. Kun olet kiinnittänyt sopivan määrän jakaukseen, tee uusi jakaus ja jatka kunnes olet tyytyväinen.

Sinettipidennysten hoito

Muista pitää hyvää huolta sinettipidennyksistäsi niin saat nauttia niistä pidempään. Pidä hiustenpidennykset puhtaana pesemällä ne noin haalealla vedellä 1-2 kertaa viikossa. Käytä hiustenpidennyksille tarkoitettua shampoota välttääksesi vahingoittumista. Suosittelemme myös pidennyksille tarkoitettua hoitoainetta joka estää takkuuntumista ja pidentää niiden elinikää. Muista harjata hiukset aamuin ja illoin. Lue lisää miten hoidat hiuksiasi parhaalla mahdollisella tavalla täältä.

Haluatko sinä 10% alennuksen sinun ostoksesta?
Tilaa meidän uutiskirje ja saa alennuskoodi
Kuponki (voimassa 24h)::