Klipsipidennykset

Aidot Klipsipidennykset

Chloe´s Klipsipidennyssetit ovat käsintehty ja 100% aitoa hiusta. Pidennysten avulla saat paksut, hohdokkaat ja luonnolliset hiukset vain muutamassa minuutissa. Settiin kuuluu 8 erikokoista klipsiä jotka on helppo kiinnittää oman hiuspituutesi mukaan.

Hiukset on ommeltu huolellisesti käsin jokaiseen klipsiin, mikä tekee itse klipseistä näkymättömät. Ne on helppo piilottaa omien hiusten sekaan. Aito hius mahdollistaa suoristamisen, kihartamisen ja muotoilemisen oman tyylisi mukaan. Suosittelemme kuitenkin, että huolehdit hiuksista suojaavilla tuotteilla laadun ja kestävyyden ylläpitämiseksi. Meiltä löydät myös sinetti- ja teippipidennykset sekä hiusnauhat!

Löydä oikea sävy klipsipidennyksille

On tärkeää löytää juuri sinulle sopiva sävy, jotta saat täydellisen ja luonnollisen lookin. Löydät sen helposti Chloe’s värikartan avulla, joka löytyy jokaiselta tuotesivulta. Suosittelemme, että valitset hiusvärin joka on sävyltään mahdollisimman lähellä omaasi. Mikäli et löydä täsmälleen oikeaa sävyä tai epäröit kahden välillä, suosittelemme että valitset sävyistä vaaleamman, koska se näyttää luonnollisemmalta. Tämä pätee sekä bruneteille että blondeille hiuksille. Mikäli tarvitset apua sävyn valinnassa, voit lähettää kuvan hiuksista asiakaspalveluumme. Autamme sinua mielellämme!

Klipsipidennysten hoitovinkkejä

Pidennysten eliniän ja laadun ylläpitämiseksi suosittelemme, että pidät niistä yhtä hyvää huolta kuin omista hiuksistasi. Tämän teet helposti pitämällä hiukset puhtaana ja käyttämällä oikeita tuotteita pidennyksillesi. Tärkein hiustenhoitotuote kiillon säilyttämiseksi on hiusten lämpösuojasuihke ennen stailausta ja föönausta. Suosittelemme myös, että käytät hyvää hiusharjaa joka ei rasita hiuslisäkkeitä liikaa. Muista harjata hiukset huolella ennen käyttöä ja sen jälkeen. Hyvä niksi on myös, että letität hiukset kun et käytä niitä. Löydä lisää hiusvinkkejä ja hoito-ohjeita Chloe's hiusoppaasta!

Haluatko 10% alennuksen ostoksestasi?
Saat alennuskoodin sähköpostiisi
Kuponki (voimassa 24h)::