Klipsipidennykset

Aidot Klipsipidennykset

Chloe´s Klipsipidennyssetit ovat käsintehty ja 100% aitoa hiusta. Pidennysten avulla saat paksut, hohdokkaat ja luonnolliset hiukset vain muutamassa minuutissa. Settiin kuuluu 8 erikokoista klipsiä jotka on helppo kiinnittää oman hiuspituutesi mukaan. Klipsipidennykset ovat ehdottomasti helpoin hiustenpidennysmenetelmä joka antaa sinulle unelmahiukset tai unelmakampaksen vain minuuteissa. Sinun on myös helppo vaihdella sävyjä fiiliksen mukaan mikäli siltä tuntuu . Tämän lisäksi klipsi ovat hellävaraiset omia hiuksiasi kohtaan verrattuna muihin menetelmiin. Mikäli olet ostamassa klipsipidennyksiä ensimmäistä kertaa suosittelemme että luet vinkit oikean sävyn ja pituuden valitsemiseen. Samalla on hyvä perehtyä pidennysten hoitovinkkeihin.

Hiukset on ommeltu huolellisesti käsin jokaiseen klipsiin, mikä tekee itse klipseistä näkymättömät. Ne on helppo piilottaa omien hiusten sekaan. Aito hius mahdollistaa suoristamisen, kihartamisen ja muotoilemisen oman tyylisi mukaan. Suosittelemme kuitenkin, että huolehdit hiuksista suojaavilla tuotteilla laadun ja kestävyyden ylläpitämiseksi. Jokaiseen klipsipidennyssettiin kuuluu myös lisäklipsit sekä pieni Chloe’s kangaspussi pidennysten säilyttämiseen. Meiltä löydät myös sinetti- ja teippipidennykset sekä hiusnauhat!

Clip on pidennykset aidosta hiuksesta

Chloes Clip on hiustenpidennykset, kuten kaikki muut tarjoamamme hiustenpidennykset, ovat 100% aitoa remy hiusta. Me asetamme kaikille hiuksille korkeat laatuvaatimukset jotta voimme taata tasaisen ja korkean hiuslaadun kaikille asiakkaillemme. Remy hius tarkoittaa sitä että jokaisen klipsipidennyssetin hius on yhdeltä luovuttajalta. Täten kaikki hiukset ovat saman laatuisia ja voimme myös taata että ne ovat oikein päin ommeltuna itse klipseihin. Aidot hiukset antavat sinulle luonnollisen lookin ja pystyt stailaamaan hiukset kuten stailaat omasi.

Valitse oikea pituus klipsipidennyksille

Klipsipidennykset toimitetaan 8:assa erillisessä hiusosiossa. Hiusosiot kiinnitetään tasaisesti klipsien avulla omiin hiuksiin, täten saat luonnollisen lookin. Meidän laajasta valikoimasta klipsipidennykset löytyvät 30 cm, 40 cm ja jopa 50 cm pituisina. Täten voimme taata että valikomastamme löytyvät sopivat klipsit jotka sopivat juuri sinun luonnolliseen hiusten pituuteen. Mikäli ett ole varma minkä pituiset hiukset sinä haluat, suosittelemme että ostat pidemmät hiukset nämä voi vaina laikkauttaa kampaajalla. Muista kuitenkin että leikattuja hiuksia ei voi palauttaa.

Löydä oikea sävy Clip on hiustenpidennyksille

Meillä on yli 30 hiusväriä valikoimassa. Valikoimasta löytyy yksivärisiä, raidallisia sekä ombre sävyvaihtoehtoja. On tärkeää löytää juuri sinulle sopiva sävy, jotta saat täydellisen ja luonnollisen lookin. Löydät sen helposti Chloe’s värikartan avulla, joka löytyy jokaiselta tuotesivulta. Suosittelemme, että valitset hiusvärin joka on sävyltään mahdollisimman lähellä omaasi. Mikäli et löydä täsmälleen oikeaa sävyä tai epäröit kahden välillä, suosittelemme että valitset sävyistä vaaleamman, koska se näyttää luonnollisemmalta. Tämä pätee sekä bruneteille että blondeille hiuksille. Mikäli tarvitset apua sävyn valinnassa, voit myös lähettää kuvan hiuksista asiakaspalveluumme. Voit myös katsoa meidän instagramissa miten hiusvärit istuvat hiuksiin. On myös mahdollista tilata Chloe’s hiusvärirengas josta löytyy kaikki hiusvärimme, täten voit taata että löydät aina sinulle täydellisen sävyn.

Klipsipidennys hoitovinkit

Pidennysten eliniän ja laadun ylläpitämiseksi suosittelemme, että pidät niistä yhtä hyvää huolta kuin omista hiuksistasi. Tämän teet helposti pitämällä hiukset puhtaana ja käyttämällä oikeita tuotteita pidennyksillesi. Tärkein hiustenhoitotuote kiillon säilyttämiseksi on hiusten lämpösuojasuihke ennen stailausta ja föönausta. Kun käytät hiuslakkaa lämpösuihketta ynnä muita hiustenhoitotuotteita sinun tulee myös jossain vaiheetta pestä klipsipidennykset. Klipsipidennysten pesuun sinun on käytettävä pidennyksille tarkoitettuja hiustenhoitotuotteita. Mikäli hoidat pidennyksiä väärillä tuotteilla sinä saatat pilata hiukset. Meidän asiakaspalvelusta voi aina kysyä lisää hoitovinkkejä eller löydä vastauksia meidän hiusoppaasta. Suosittelemme myös, että käytät hyvää hiusharjaa joka ei rasita hiuslisäkkeitä liikaa. Muista harjata hiukset huolella ennen käyttöä ja sen jälkeen. Hyvä niksi on myös, että letität hiukset kun et käytä niitä. Klipsipidennysten säilyttämistä varten meillä on myös hiushenkari, tämä helpottaa pidennysten säilyttämistä. Löydä lisää hiusvinkkejä ja hoito-ohjeita Chloe's hiusoppaasta!

Haluatko 10% alennuksen ostoksestasi?
Saat alennuskoodin sähköpostiisi
Kuponki (voimassa 24h)::