Klipsipidennykset

Aidot Klipsipidennykset

Chloe´s Klipsipidennyssetit ovat käsintehty ja 100% aitoa hiusta. Pidennykset antavat sinulle paksut ja hohdokkaat hiukset vain muutamassa minuutissa. Klipsit ovat helppo asettaa ja antavat sinulle luonnollisen lookin. Klipsipidennyssettiin kuuluu 8 eri kokoista klipsiä jotka ovat helppot asettaa päähän oman hiuspituutesi mukaan.

Hiukset ovat käsin ommeltu huolella jokaiseen klipsiin mikä tekee itse klipseistä näkymättömät, joten sinun on helppo piilottaa klipsit omien hiusten sekaan. Aito hius mahdollistaa suoristamisen, kihartamisen ja muotoilemisen oman tyylisi mukaan. Suosittelemme kuitenkin että huolehdit hiuksista suojaavilla tuotteilla laadun ja kestävyyden ylläpitämiseksi. Meiltä löydät myös sinetti- ja teippipidennykset sekä hiusnauhat!

Löydä oikea sävy klipsipidennyksille

On tärkeää että löydän juuri sinulle sopivan sävyn jotta saat täydellisen ja luonnollisen lookin. Löydät oikean sävyn helposti Chloe’s värikartan avulla, värikartta löytyy jokaiselta tuote sivulta. Yleisesti suosittelemme että valitset hiusvärin joka on sävyltään mahdollisimman lähellä omaasi. Mikäli et löydä täsmälleen oikeaa sävyä tai valitset kahden eri sävyn väliltä niin suosittelemme että valitset sen vaaleamman sävyn. Vaaleampi sävy antaa sinulle luonnollisemman lookin. Tämä pätee sekä bruneteille että blondeille hiuksille. Mikäli tarvitset apua sävyn valinnassa niin voit lähettää asiakaspalveluumme kuvan hiuksistasi, autamme sinua mielellään!

Klipsipidennysten hoitovinkkejä

Suosittelemme että pidät pidennyksistä yhtä hyvää huolta kuin omista hiuksistasi. Tämä pidentää hiusten elinikää ja laatu pysyy hyvänä. Tämän teet lähinnä pitämällä hiukset puhtaana ja käyttämällä oikeita tuotteita pidennyksillesi. Tärkein hiustenhoitotuote laadun säilyttämiseksi on hiusten lämpösuojasuihke ennen stailausta ja föönausta. Suosittelemme myös että käytät hyvää hiusharjaa joka ei rasita hiuslisäkkeitä liikaa. Muista harjata hiukset huolella sekä ennen ja käytön jälkeen. Hyvä niksi on myös että letität hiukset kun et käytä niitä. Löydä lisää hiusvinkkejä ja hoito-ohjeita Chloe's hiusoppaasta!

Haluatko sinä 10% alennuksen sinun ostoksesta?
Tilaa meidän uutiskirje ja saa alennuskoodi
Kuponki (voimassa 24h)::