Hiusnauha

  Hiusnauhat / Weft Extensions

Chloe’s aidot hiusnauhat eli weft extensions ovat valmistettu aidoista hiuksista joka takaa huippu laadun ja luonnollisen lisäkkeen kampaukseen. Hiusnauhat ovat hyvät siitä syystä että ne antavat monia mahdollisuuksia muokata ja stylata hiuksiasi. Meidän hiusnauhat mahdollistavat muokkauksen oman tyylisi ja mielesi mukaan. Eli voit joko tyylitellä kampaustasi samalla värillä kuin omat hiuksesi tai kokeilla räväkkäitä värikombinaatioita saadaksesi sen pienen extran tyyliisi. Täältä löydät meidän muuta hiustenpidennykset.

Hiusnauhojen kiinnitys

Hiusnauhoissa on pieni nauha joka on ommeltu kiinni hiuksiin mikä tarkoittaa että hiukset ovat erittäin tuuheasti yhdessä. Nauhaa takaa että hiusnauhat voi kiinnittää monella eri tavalla, joko liimalla, klipseillä tai microrenkailla. Ne voi jopa ommella kiinni lettiisi, eli niin kutsuttu weaving menetelmä.

Hiusnauhojen hoito

Hiusnauhoja hoidetaan ihan niinkuin muitakin hiuspidennyksiämme. Eli muista pitää hyvää huolta sinettipidennyksistäsi niin saat nauttia niistä pidempään. Pese hiustenpidennykset noin 1-2 kertaa viikossa haalealla vedellä jos ne ovat päivittäisessä käytössä. Kun peset hiusnauhoja muista käyttää pidennyksille tarkoitettua shampoota ja hoitoainetta joka pidentää niiden käyttöaikaa ja estää takkuuntumista. Muista myös harjata hiukset päivittäin. Lue lisää miten hoidat hiuksiasi parhaalla mahdollisella tavalla täältä.

#ChloesHairspo

Haluatko sinä 10% alennuksen sinun ostoksesta?
Tilaa meidän uutiskirje ja saa alennuskoodi
Kuponki (voimassa 24h)::