Hiusnauha

  Hiusnauhat / Weft Extensions

Chloe’sin hiusnauhat (weft extensions) on valmistettu aidoista hiuksista, mikä takaa huippulaadun ja luonnollisen lisäkkeen kampaukseen. Hiusnauhamme mahdollistavat hiustesi monenlaisen muokkaamisen ja stailauksen oman tyylisi ja mielesi mukaan. Voit siis joko tyylitellä kampaustasi omien hiustesi värisillä nauhoilla tai kokeilla räväkämpiä värikombinaatioita saadaksesi sen pienen extran tyyliisi. Täältä löydät muut hiustenpidennyksemme.

Hiusnauhojen kiinnitys

Hiusnauhoissa on nimensä mukaisesti pieni nauha joka on ommeltu kiinni hiuksiin. Nauhan ansiosta hiukset ovat erittäin tuuheasti yhdessä ja sen avulla lisäkkeen voi kiinnittää joko liimalla, klipseillä tai mikrorenkailla. Ne voi jopa ommella kiinni lettiisi (weaving-menetelmä). Muista että kiinnitysmenetelmän joudut ostamaan erikseen kaupastamme tai sitten pyydät kampaajaasi kiinnittämään ne.

Hiusnauhojen hoito

Hiusnauhoja hoidetaan aivan niin kuin muitakin pidennyksiämme. Muista siis pitää hyvää huolta niistä, jotta saat nauttia pidennyksistäsi pidempään. Pese pidennykset haalealla vedellä noin 1-2 kertaa viikossa, jos käytät niitä päivittäin. On hyvä käyttää pidennyksille tarkoitettua shampoota ja hoitoainetta, mikä pidentää niiden käyttöaikaa ja estää takkuuntumista. Muista myös harjata hiukset päivittäin. Lue lisää hiustenhoitovinkkejämme täältä.

Haluatko 10% alennuksen ostoksestasi?
Saat alennuskoodin sähköpostiisi
Kuponki (voimassa 24h)::