Hiustenpidennykset

hiustenpidennykset - klipsipidennykset

Klipsipidennykset - 115.99€

sinettipidennykset

Sinettipidennykset - 27.99€

teippipidennykset

Teippipidennykset - 40.99€

hiusnauhat

Hiusnauha - 104.99€

Hiustenpidennykset

Me olemme hiustenpidennysten asiantuntijoita. Tämän takia valikoimastamme löytyy ainoastaan korkealaatuista 100% aitoa hiusta. Asetamme korkeat laatuvaatimukset valikoimassa oleville hiuksille ja muille tuotteille koska hiusten korkea laatu on avain kauneille ja paksuille hiuksille. Tämän takia hiusten laatu on meille kaiken A ja O. Aidot hiustenpidennykset mahdollistavat myös niiden suoristamisen, kihartamisen ja stailauksen oman tyylisi mukaan. On kuitenkin tärkeää muistaa että hiustenpidennykset, aivan kuten omat hiuksesi, tarvitsevat hoitoa ja huolenpitoa. Joten, pidä hiustenpidennyksistä yhtä hyvää huolta kuin omista hiuksistasi. Näin pidennykset säilyvät huomattavasti kauemmin. Nyt ehkä mietit mitkä hiustenpidennykset sopivat sinulle? Jatka alaspäin niin kerromme lisää klipsi-, sinetti ja teippipidennyksistä. Muista että voi aina olla yhteydessä asiakaspalveluumme niin autamme sinua löytämään oikean vaihtoehdon!

Chloe’s Klipsipidennykset

Meidän klipsipidennykset löytyvät 29 erisävyisissä hiusväreissä joten voit olla varma että löydät juuri sinulle sopivan hiusvärin. Klipsipidennykset ovat täydellinen valinta kun haluat ottaa pidennykset pois kun peseydyt, nukut, tai vaikkapa treenaat. Nämä pidennykset eivät myöskään rasita luonnollisia hiuksiasi yhtä paljon koska ne on mahdollista poistaa minä hetkenä hyvänsä. Samalla klipsipidennysten laatu pysyy hyvänä kauemmin, koska päätät koska haluat käyttää hiuksia. Chloe’s hiusoppaasta löydät lisätietoa ja videoita siitä miten asetat klipsipidennykset hiuksiisi.

Chloe’s Sinettipidennykset

Chloe’s sinettipidennykset kiinnitetään luonnollisiin hiuksiisi keratiinivahan ja lämmön avulla. Tämä kiinnitysmenetelmä varmistaa että hiukset pysyvät tiukasti hiuksissasi kun esimerkiksi urheilet tai peseydyt. Parhaan tuloksen saa kun kiinnität hiukset huolella mahdollisimman pienissä erissä omiin hiuksiisi. Mikäli haluat luonnollisen lookin niin suosittelemme että valitset erisävyisiä sinettipidennyksiä koska täten pystyt vaihtelemaan sävyjä samalla kun asetat ne hiuksiisi. Tämä kiinnitysmenetelmä sopii sinulle joka haluat nukahtaa ja herätä kauniilla ja paksuilla hiuksilla ilman että tarvitset miettiä sen enempää. Me suosittelemme että letität hiuksesi aina kun nukut, treenaat jne. jotta hiukset eivät sotkeudu turhaan.

Chloe’s Teippipidennykset

Chloe’s teippipidennykset kiinnitetään ohuen teipin avulla. Tämä lähes näkymätön kiinnitysteippi kiinnitetään luonnolliseen hiusjuureesi. Tämä kiinnitysmenetelmä sopii lähes kaikille hiustyypeille mutta erityisesti niille joilla on ohuet hiukset sillä teippinauha häviää luonnollisesti omien hiustesi sekaan. Mikäli sinulla on ollut vaikeuksia piilottaa klipsejä tai muita kiinnityksiä, ovat teippipidennykset sinulle täydelliset. Suosittelemme että aina letität hiuksesi kun urheilet, nukut tms. jotta hiukset eivät turhaan sotkeudu.

Haluatko 10% alennuksen ostoksestasi?
Saat alennuskoodin sähköpostiisi
Kuponki (voimassa 24h)::