Aidot Hiustenpidennykset

hiustenpidennykset - klipsipidennykset

Klipsipidennykset - 115.99€

sinettipidennykset

Sinettipidennykset - 27.99€

teippipidennykset

Teippipidennykset - 40.99€

hiusnauhat

Hiusnauha - 104.99€

Meidän pidennykset & hiustenpidennys -menetelmät

Chloe’s on hiustenpidennysten asiantuntia, usean vuoden kokemuksella. Tämän takia valikoimastamme löytyy ainoastaan korkealaatuista 100% aitoa hiusta. Asetamme korkeat laatuvaatimukset valikoimassa oleville hiuksille ja muille tuotteille koska hiusten korkea laatu on avain kauniille ja paksuille hiuksille. Tämän takia pidennysten laatu on meille kaiken A ja O. Aidot hiustenpidennykset mahdollistavat myös niiden suoristamisen, kihartamisen ja stailauksen oman tyylisi mukaan. On kuitenkin tärkeää muistaa että hiustenpidennykset, aivan kuten omat hiuksesi, tarvitsevat hoitoa ja huolenpitoa. Joten, pidä hiustenpidennyksistä yhtä hyvää huolta kuin omista hiuksistasi. Näin pidennykset säilyvät huomattavasti kauemmin. On myös tärkeää että käytät pidennyksille suosittelemia hiustenhoitotuotteita, jotkut tuotteet saattavat pilata hiuksesi. On erittäin tärkeää että käytät silikonittomia tuotteita, kaikki meidän hiustenhoitotuotteet soveltuvat aidoille hiustenpidennyksille, ellei toisin mainita. Suuri osa meidän hiustenhoitotuotteista ovat myös ekologisia ja ympäristöystävällisiä, joten samalla kun pidät hiuksistasi huolta pidät ympäristöstä huolta.

Kaikki meidän menetelmät löytyvät yli 30 erisävyisissä hiusväreissä ja monessa eri pituudessa joten voit olla varma että löydät juuri sinulle sopivan hiusvärin. Mikäli sinulle sopivaa pituutta ei valikoimasta löydy voit aina leikata hiuksesi itse tai kampaajalla (omalla vastuulla, leikattuja hiuksia ei valitettavasti voi palauttaa). Nyt ehkä mietit mitkä hiustenpidennykset sopivat sinulle? Jatka alaspäin niin kerromme lisää klipsi-, sinetti, teippi & hiusnauha pidennyksistä. Muista että voi aina olla yhteydessä asiakaspalveluumme niin autamme sinua löytämään oikean vaihtoehdon! Kaikkiin yli 99€ tilauksiin tarjoamme ilmaisen toimituksen ja palautuksen. Arvioitu toimitusaika Suomeen on 4-6 arkipäivää.

Klipsipidennykset

Klipsipidennykset ovat täydellinen valinta kun haluat ottaa pidennykset pois kun peseydyt, nukut, tai vaikkapa treenaat. Klipsit ovat myös suosittu menetelmä yksittäisiin tilaisuuksiin kuten häihin, juhliin ynnä muihin sellaisiin tapahtumiin. Nämä pidennykset eivät myöskään rasita luonnollisia hiuksiasi yhtä paljon koska ne on mahdollista poistaa minä hetkenä hyvänsä. Samalla klipsipidennysten laatu pysyy hyvänä kauemmin, koska sinä päätät koska haluat käyttää hiuksia. Meidän klipsipidennykset toimitetaan 8 erillisestä osiosta jotka saat hetkessä kiinnitettyä ja poistettua omista hiuksistasi. Klipsipidennykset ovat yksi suosituimpia menetelmiä, valitse meidän yli 30 sävy vaihtoehdosta. Chloe’s hiusoppaasta löydät lisätietoa ja videoita siitä miten asetat klipsipidennykset hiuksiisi.

Sinettipidennykset

Chloe’s sinettipidennykset kiinnitetään luonnollisiin hiuksiisi keratiinivahan ja lämmön avulla. Tämä kiinnitysmenetelmä varmistaa että hiukset pysyvät tiukasti hiuksissasi kun esimerkiksi urheilet tai peseydyt. Parhaan tuloksen saa kun kiinnität hiukset huolella mahdollisimman pienissä erissä omiin hiuksiisi. Kiinnität sinetit helposti lämpöpihtien avulla. Mikäli haluat luonnollisen lookin niin suosittelemme että valitset erisävyisiä sinettipidennyksiä koska täten pystyt vaihtelemaan sävyjä samalla kun asetat ne hiuksiisi. Tämä kiinnitysmenetelmä sopii sinulle joka haluat nukahtaa ja herätä kauniilla ja paksuilla hiuksilla ilman että tarvitset miettiä sen enempää. Me suosittelemme että letität hiuksesi aina kun nukut, treenaat jne. jotta hiukset eivät sotkeudu turhaan.

Teippipidennykset

Chloe’s teippipidennykset kiinnitetään ohuen teipin avulla. Tämä lähes näkymätön kiinnitysteippi kiinnitetään luonnolliseen hiusjuureen. Tämä kiinnitysmenetelmä sopii lähes kaikille hiustyypeille mutta erityisesti niille joilla on ohuet hiukset sillä teippinauha häviää luonnollisesti omien hiustesi sekaan. Mikäli sinulla on ollut vaikeuksia piilottaa klipsejä tai muita kiinnityksiä, ovat teippipidennykset sinulle täydelliset. Suosittelemme että aina letität hiuksesi kun urheilet, nukut tms. jotta hiukset eivät turhaan sotkeudu. Teippipidennykset voit myös kiinnittää hiusjuureen uudestaan kun nämä kasvavat ulos oman hius kasvun myötä. Teipin saa helposti poistettua meidän teipin -poistoaineen avulla. Teipinpoistoaineet lisäteipit ja muut tarvikkeet löytyvät hiustenpidennystarvikkeiden seasta. Teippipidennykset voidaan asettaa uudestaan noin 3 kertaa riippuen näiden hoidosta, suosittelemme ensimmäistä uudelleenkiinnitystä 6-8 viikon jälkeen.

Hiusnauha pidennykset

Hiusnauha hiustenpidennyksillä (weft hair) sinä asetat rajat mikä on mahdollista. Näillä pidennyksillä sinä itse valitset minkä menetelmän haluat. Hiukset toimitetaan pitkällä nauhalla, josta sinä voit leikata koot tarpeidesi mukaan. Sinä voit esimerkiksi tehdä hiusnauhasta omat klipsipidennykset jos myös ostat klipsit tai, liimata, käyttää microrenkaita tai ehkäpä ommella pidennykset omiin hiuksiisi. Kuten kaikissa muissa menetelmissä, hiusnauha pidennykset ovat myös aitoa korkealaatuista hiusta. Mikäli tarvitset lisä teippiä, klipsejä tai muita tarvikkeita katso meidän hiustenpidennys tarvikkeiden seasta.

Ombre pidennykset

Meiltä löydät kaikki yllä olevat pidennykset (pois lukien hiusnauha pidennykset) myös liukuväri sävyinä. Ombre sävyissä hiusten väri/sävy vaihtelee pidennysten juuresta latvaan. Tämä on yksi tämän ajan suurimmista hius trendeistä, joten muista myös tutustua meidän ombre valikoimaan :)

Haluatko 10% alennuksen ostoksestasi?
Saat alennuskoodin sähköpostiisi
Kuponki (voimassa 24h)::