HH Simonsen Styling Brush

Ei yhtään tuotearvostelua

107,90 €

Hintaan sisältyy  • HH Simonsen Styling Brush

  • Ilmainen toimitus & palautus

Loppu
Arvioitu toimitusaika 3-4 viikkoa
kpl

Tuotekuvaus

HH Simonsen on kehittnyt uuden hiusharjan. Styling Brush on juuri mitä sen nimi kertoo eli stailausharja jossa kapea harjapää jossa  yhdistetään aitoa villisian karvaa nylonpiikkejä. Sitä on helppo käyttää pituudesta riippumatta joko stailaukseen, tupeeraukseen tai harjaukseen. Villisian karva imee tehokkaasti hiusten luonnolliset öljyt itseensä ja jakaa öljyn tasaisesti juuresta latvaan. Täten hiukset saavat hienon hohdon ja kimalluksen. Harjassa on 40-45% villisian karvaa sekä ioniset nylonpiikit.

Hintaan sisältyy

  • HH Simonsen Styling Brush
  • Ilmainen toimitus ja palautus

Tuotekuvaus

  • Pitävä kumikahva
  • Aitoa villisian karvaa

Kysymykset ja Vastaukset

Mikä on tuotteiden toimitusaika?

Kaikkiin tilauksiin sisältyy ILMAINEN toimitus. Tilausten käsittely kestää 24-48 tuntia. Saat ilmoituksen, kunhan olemme käsitelleet tilauksesi ja lähettäneet sen. Toimitus kaikkiin Euroopan maihin kestää 4-6 päivää, mutta Euroopan ulkopuolella oleviin maihin toimitus kestää 1-2 viikkoa riippuen kohdemaasta.

Millainen vaihto-oikeus ja palautusoikeus tuotteilla on?

Voit vaihtaa tai palauttaa tuotteen 14 päivän sisällä siitä, kun vastaanotit sen. HUOM! Vaihto uuteen tuotteeseen ja palautus on mahdollinen vain, mikäli pakkaus on avaamaton, eikä turvasinettiä ole rikottu.

HH Simonsen

HH Simonsen on Tanskalainen brändi joka valmistaa korkealaatuisia hiustenhoitolaitteita. Kolme parturikampaaja perusti yrityksen Skærbækår:issä, ideana oli valmistaa korkealaatuisia hiustenhoitolaitteita kaikille eikä pelkästään parturikampaajille. Simonsenin enimmäinen tuote oli huippusuosittu kiharrin. Tänään Simonssenilta löytyy laaja valikoima kihartimia, hiustenkuivaajia, suoristusrautoja ja muita hiustenhoitotuotteita. HH Simonsen on sinulle joka osaa arvostaa korkeaa laatua ja standardia.

HH Simonsen Styling Brush
107,90 €

Hintaan sisältyy  • HH Simonsen Styling Brush

  • Ilmainen toimitus & palautus

Loppu
Arvioitu toimitusaika 3-4 viikkoa
kpl

Write Your Own Review

You're reviewing: HH Simonsen Styling Brush

How do you rate this product? *

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Quality

Tägitä kuvasi #chloeshairspo instagramissa.

Haluatko sinä 10% alennuksen sinun ostoksesta?
Tilaa meidän uutiskirje ja saa alennuskoodi
Kuponki (voimassa 24h)::