HH Simonsen Go Mini ROD VS5 - MINI BEACH WAVER

Ei yhtään tuotearvostelua

41,99 €

Hintaan sisältyy  • HH Simonsen Rod vs 5 Kiharrin

  • Ilmainen toimitus

Loppu
Arvioitu toimitusaika 3-4 viikkoa
kpl

Tuotekuvaus

Simonsen Go MINI ROD VS5 on innovatiivinen kiharrin jonka avulla saat helposti aikaiseksi uskomattomat ja pysyvät kiharat. Kiharrin sopii mainosti niin jokapäiväiseen käyttöön kuin juhlailtoihin kun tarvitset hieman enemmäin glamouria :). Sinä vain yksinkertaisesti laitat hiuksesi lämpörullien väliin jonka jälkeen hiuksiisi muodostuu hienot kiharat sekunneissa. Keraamisen tefloni pinnan ansiosta hiuksesi evät kiinnity muotoilurautaan eikä rauta myöskään kuluta hiuksiasi vaikkai hiuksissasi olisikin hius spraytä.  

Hintaan sisältyy

- HH Simonsen Rod vs 5 Kiharrin
- Ilmainen toimitus

Tuotetiedot

- 2.2 metrin johto

Kysymykset ja Vastaukset

Mikä on tuotteiden toimitusaika?

Kaikkiin tilauksiin sisältyy ILMAINEN toimitus. Tilausten käsittely kestää 24-48 tuntia. Saat ilmoituksen, kunhan olemme käsitelleet tilauksesi ja lähettäneet sen. Toimitus kaikkiin Euroopan maihin kestää 4-6 päivää, mutta Euroopan ulkopuolella oleviin maihin toimitus kestää 1-2 viikkoa riippuen kohdemaasta.

Millainen vaihto-oikeus ja palautusoikeus tuotteilla on?

Voit vaihtaa tai palauttaa tuotteen 14 päivän sisällä siitä, kun vastaanotit sen. HUOM! Vaihto uuteen tuotteeseen ja palautus on mahdollinen vain, mikäli pakkaus on avaamaton, eikä turvasinettiä ole rikottu.

HH Simonsen

HH Simonsen on Tanskalainen brändi joka valmistaa korkealaatuisia hiustenhoitolaitteita. Kolme parturikampaaja perusti yrityksen Skærbækår:issä, ideana oli valmistaa korkealaatuisia hiustenhoitolaitteita kaikille eikä pelkästään parturikampaajille. Simonsenin enimmäinen tuote oli huippusuosittu kiharrin. Tänään Simonssenilta löytyy laaja valikoima kihartimia, hiustenkuivaajia, suoristusrautoja ja muita hiustenhoitotuotteita. HH Simonsen on sinulle joka osaa arvostaa korkeaa laatua ja standardia.

HH Simonsen Go Mini ROD VS5 - MINI BEACH WAVER
41,99 €

Hintaan sisältyy  • HH Simonsen Rod vs 5 Kiharrin

  • Ilmainen toimitus

Loppu
Arvioitu toimitusaika 3-4 viikkoa
kpl

Write Your Own Review

You're reviewing: HH Simonsen Go Mini ROD VS5 - MINI BEACH WAVER

How do you rate this product? *

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Quality

Tägitä kuvasi #chloeshairspo instagramissa.

Haluatko sinä 10% alennuksen sinun ostoksesta?
Tilaa meidän uutiskirje ja saa alennuskoodi
Kuponki (voimassa 24h)::