HH Simonsen ROD VS1 Spiral Curls

Ei yhtään tuotearvostelua

39,99 €

Hintaan sisältyy  • HH Simonsen Rod vs 1 Kiharrin

  • Ilmainen toimitus

Loppu
Arvioitu toimitusaika 3-4 viikkoa
kpl

Tuotekuvaus

VS1 kiharrin on Simonsenin enimmäinen lämpökiharrin ja myös suosituin heidän laajassa valikoimassa. Uniikin spiraalimuotoilun takia kiharrin on erittäin monipuolinen joten voit helposti muotoilla erilaisia kiharoita. Kihartimen spiraali on 13-19mm paksu joten voit kihartaa sekä isoja, pieniä, nukkemaisia ja Hollywood kiharoita.

Kihartimessa on keraaminen teflon pinta kuten kaikissa Simonsenin kihartimissa. Tämä suojaa hiuksiasi kulumiselta eikä hiukset myöskään juutu kihartimeen vaikka hiuksissa olisi hieman hius suihketta. Kihartimen lämpötilaa voi säätää 120-200 asteen välillä joten voit valita lämpötilan joka sopii juuri sinun hiuksillesi parhaiten.

 

Hintaan sisältyy

  • HH Simonsen Rod vs 1 Spiral Curls Kiharrin
  • Ilmainen toimitus

Tuotetiedot

  • 2.2 metrin johto
  • Paksuus 13-19 mm

Kysymykset ja Vastaukset

Mikä on tuotteiden toimitusaika?

Kaikkiin tilauksiin sisältyy ILMAINEN toimitus. Tilausten käsittely kestää 24-48 tuntia. Saat ilmoituksen, kunhan olemme käsitelleet tilauksesi ja lähettäneet sen. Toimitus kaikkiin Euroopan maihin kestää 4-6 päivää, mutta Euroopan ulkopuolella oleviin maihin toimitus kestää 1-2 viikkoa riippuen kohdemaasta.

Millainen vaihto-oikeus ja palautusoikeus tuotteilla on?

Voit vaihtaa tai palauttaa tuotteen 14 päivän sisällä siitä, kun vastaanotit sen. HUOM! Vaihto uuteen tuotteeseen ja palautus on mahdollinen vain, mikäli pakkaus on avaamaton, eikä turvasinettiä ole rikottu.

HH Simonsen

HH Simonsen on Tanskalainen brändi joka valmistaa korkealaatuisia hiustenhoitolaitteita. Kolme parturikampaaja perusti yrityksen Skærbækår:issä, ideana oli valmistaa korkealaatuisia hiustenhoitolaitteita kaikille eikä pelkästään parturikampaajille. Simonsenin enimmäinen tuote oli huippusuosittu kiharrin. Tänään Simonssenilta löytyy laaja valikoima kihartimia, hiustenkuivaajia, suoristusrautoja ja muita hiustenhoitotuotteita. HH Simonsen on sinulle joka osaa arvostaa korkeaa laatua ja standardia.

HH Simonsen ROD VS1 Spiral Curls
39,99 €

Hintaan sisältyy  • HH Simonsen Rod vs 1 Kiharrin

  • Ilmainen toimitus

Loppu
Arvioitu toimitusaika 3-4 viikkoa
kpl

Write Your Own Review

You're reviewing: HH Simonsen ROD VS1 Spiral Curls

How do you rate this product? *

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Quality

Tägitä kuvasi #chloeshairspo instagramissa.

Haluatko sinä 10% alennuksen sinun ostoksesta?
Tilaa meidän uutiskirje ja saa alennuskoodi
Kuponki (voimassa 24h)::